Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκκληση από την ΕΠΣΚ για αιμοπετάλια

ΕΠΣΚ
06 Ιουνίου 2024 / 15:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένας συνάνθρωπος μας, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα έχει ανάγκη από αιμοπετάλια και η Ένωση στην προσπάθεια να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος ώστε να βρεθούν, κοινοποίησε μια ανακοίνωση έκκληση σε όλα τα σωματεία της δύναμής της.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας συνάνθρωπος μας, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στα Γιάννενα έχει ανάγκη από αιμοπετάλια και η Ένωση στην προσπάθεια να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος ώστε να βρεθούν, κοινοποίησε μια ανακοίνωση έκκληση σε όλα τα σωματεία της δύναμής της. Καλό είναι όποιος έχει τη δυνατότητα να το κάνει άμεσα να βοηθηθεί ένας συνάνθρωπός μας.

 

Το δελτίο τύπου

 

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για έναν άνθρωπο του νησιού μας , τον Καββαδία Ελευθέριο του Χαραλάμπους , ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι υποχρέωση μας να σταθούμε όλοι δίπλα του! Παρακαλείται όποιος έχει την δυνατότητα προσφοράς αιμοπεταλίων να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά αρκεί ο δότης:

Να μην έχει πάρει αντιβίωση τον τελευταίο μήνα

 Να μην έχει αλλεργίες

Να μην έχει πάει σε οδοντίατρο τον τελευταίο μήνα

Να μην έχει πάρει φάρμακα τον τελευταίο μήνα

Τα αιμοπετάλια του να είναι από 230.000 και πάνω

Η αιμοληψία να γίνει από τον καρπό και όχι από κεντρική φλέβα

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει , να γνωρίζει ότι όλα τα έξοδα του θα καλυφθούν. Πληροφορίες κ. Κουλούρης Ιωάννης (τηλ. 6942216191)

 

ΦΩΤΟ@ΕΠΣΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια