Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με προπονητή τον Σπ. Παλαιοχωρίτη θα βαδίσει ο Κεραυνός

Κεραυνός
03 Ιουνίου 2024 / 14:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μετά από πάρα πολλούς αγώνες των κατοίκων του Αγίου Νικολάου, έστω και πολύ καθυστερημένα φτιάχτηκε το γήπεδο και θα επιστρέψει εκεί η ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από πάρα πολλούς αγώνες των κατοίκων του Αγίου Νικολάου, έστω και πολύ καθυστερημένα φτιάχτηκε το γήπεδο και θα επιστρέψει εκεί η ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της Κέρκυρας. Η διοίκηση του Κεραυνού φρόντισε να «κλείσει» προπονητή για τη νέα σεζόν και αυτός είναι ο έμπειρος Σπύρος Παλαιχωρίτης, καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, ο οποίος έπαιξε πολλά χρόνια ποδόσφαιρο, διετέλεσε αρχηγός της ΑΕΛ και προπονητής στην ομάδα της Λευκίμμης και σε άλλες της περιοχής, ενώ ο Κάβος ήταν η ομάδα που ήταν στον πάγκο τελευταία.

Είναι μια πολύ καλή επιλογή, η διοίκηση του Κεραυνού θα θελήσει στην πρώτη χρονιά της επιστροφής της ομάδας στο δικό της γήπεδο να μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία, ξέρει ότι θα είναι ίσως το δυνατότερο πρωτάθλημα που έχει γίνει ποτέ, με 5-6 ομάδες να πηγαίνουν για τίτλο και για να σταθεί χρειάζεται αρχικά καλό και έμπειρο προπονητή και μεγάλη προσπάθεια. Ο Σπύρος Παλαιοχωρίτης θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και παραθέτουμε την ανακοίνωση της ομάδας, αλλά και τη δήλωση του νέου της προπονητή.

 

Η ανακοίνωση του Κεραυνού

 

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή Σπύρο Παλαιοχωριτη! Ο νέος μας προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους του Αστέρα Πετριτή, ΑΕ Λευκίμμης και ΑΟ Κάβου. Μάλιστα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Β΄ κατηγορίας με ΑΕ Λευκίμμης και ΑΟ Κάβου, έχει πετύχει άνοδο με την ομάδα της Λευκιμμης, την οποία καθοδήγησε και στην Γ' Εθνική. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιστροφή μας στη φυσική μας έδρα θα συνοδευτεί από νέες επιτυχίες! Σπύρο καλωσόρισες στον Κεραυνό!

 

Το ευχαριστώ του Σπ. Παλαιοχωρίτη

 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου θα δώσουμε το 110% μας, παίχτες, Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ για να πετύχουμε.

 

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αγ. Νικολάου ο Σπ. Παλαιοχωρίτης δίνει τα χέρια αποδεχόμενος την πρόταση του Κεραυνού ΦΩΤΟ@ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια