Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον Κεραυνό Αγ. Νικολάου

Κεραυνός Αγ. Νικολάου
14 Ιουνίου 2023 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έχεις διάθεση να προσφέρεις στα κοινά, στον αθλητισμό, στο χωριό σου, αλλά υπάρχουν λόγοι που σε αναγκάζουν να αποσυρθείς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να έχεις διάθεση να προσφέρεις στα κοινά, στον αθλητισμό, στο χωριό σου, αλλά υπάρχουν λόγοι που σε αναγκάζουν να αποσυρθείς. Αυτό έγινε και με τον κ. Χρ. Μηνά, ο οποίος δεν έκλεισε δυο μήνες στην προεδρεία του Κεραυνού Αγ. Νικολάου (ανέλαβε 22/4/2023) και παραιτήθηκε. Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα για την ομάδα η οποία έκανε τα τελευταία 2,3 χρόνια την υπέρβαση στο Νότο, παίζει με μεγάλη επιτυχία στην Α΄ ΕΠΣΚ, ενώ παράλληλα δίνει τη μάχη για να δικαιωθεί και να φτιαχτεί το γήπεδό της.

Μετά την παραίτηση του προέδρου, ήλθε η ανακοίνωση από το Δ.Σ. της ομάδας που καλεί τα μέλη του σωματείου σε νέες εκλογές στις 28 του Ιούνη, για να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

 

Το δελτίο τύπου

 

«Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μηνάς δυστυχώς υπέβαλε την παραίτηση του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. όμως δήλωσε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα όποτε και αν χρειαστεί, γεγονός που είναι και το σημαντικότερο.

Ως εκ τούτου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας καλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 28/06/23, ώρα 19:30, με σκοπό τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Προέδρου του Δ. Σ.

Όποιο μέλος του συλλόγου επιθυμεί μπορεί να υποβάλει την υποψηφιότητα του έως και τη Δευτέρα 19/06/23 καλώντας στο τηλέφωνο τον Δημουλή Νικόλαο (Τηλ. 6947077140) ή τον Παπαγιαννάκη Δημήτρη (Τηλ. 6941474420). Ο σύλλογος, μας χρειάζεται όλους ενεργούς και συμμετοχικούς για να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες».

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Κεραυνού δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο προχώρησε σε αιμοδοσία την περασμένη Κυριακή 11 Ιούνη στο Δημοτικό σχολείο του χωριού, με τη συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη. Δείγμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και μπορεί να προσφέρει γενικότερα στην κοινωνία.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια