Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ- Πρωτάθλημα Υποδομών: Ο ΠΑΟ Σφακιανάκης πρωταθλητής Κ16, νίκησε 3-0 τον Θιναλιακό (photos)

ΕΠΣΚ
26 Μαΐου 2024 / 20:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα του ΠΑΟ Σφακιανάκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε δίκαια τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε πάρα πολύ

Ο τελικός του πρωταθλήματος υποδομών Κ16 που έγινε στο γήπεδο του Ολύμπιου ανάμεσα στον ΠΑΟ Σφακιανάκη (Ακαδημία Ολυμπιακού) και τον ΑΣ Θιναλιακό, βρήκε νικητή με 3-0 και πρωταθλητή για το 2024 την ομάδα του ΠΑΟΣ, όπως και πέρσι όπου οι ίδιες ομάδες βρέθηκαν στον τελικό.

Η ομάδα του ΠΑΟ Σφακιανάκη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήρε δίκαια τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε πάρα πολύ, αλλά έχασε από ανώτερο αντίπαλο. Βέβαια με βάση την τελική κατάταξη στη διάρκεια του πρωταθλήματος ακόμη και η ισοπαλία έφτανε στου νικητές για να πάρουν τον τίτλο, όμως με τρία γκολ στο β΄μέρος και μάλιστα μέσα σε δέκα λεπτά πήραν αυτό που άξιζαν.

Στο 62΄ο Γεωργουλάς με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα με πλασέ του Αδαμόπουλου έγινε το 2-0, για να κλείσει το σκορ ο αρχηγός της νικήτριας Κάνταρος στο 72΄.

Πολύ κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, όμως θα πρέπει να σταθούμε στο ότι όλα τα έσοδα του ματς πάνε για τον μικρό Νικόλα ώστε να βοηθηθεί στη μάχη που δίνει για την Υγεία του.

Διαιτητές: Φαλτάκας, Δράμπαλος, Αυλωνίτης.

ΠΑΟ Σφακιανάκης (Χ. Αρβανιτάκης): Μουρμούρης, Μπερκάι, Φον Ντε Χιρτ, Προβατάς, Χρυσικόπουλος, Καζιάνης, Αϊντινάι, Κρητικός, Γεωργουλάς, Σεφέρ, Κάνταρος (έπαιξαν και οι Αλεξίου, Στρατηγός, Αδαμόπουλος, Μερμερίδης, Ασπιώτης, Κατσιμάκης, Σουλάνης, Παγιάτης).

ΑΣ Θιναλιακός (Δ. Κουρσάρης): Βασιλάκης, Γουδέλης, Κοντάλιπος Αν., Πάνος Αγ., Σκουκουλιούκ, Καρδακάρης, Βλασερός, Μαρίτσας, Κοντάλιπος Στ., Μπάρντι, Κούρκουλος (έπαιξαν και οι Δολιανίτης, Παπουτσής, Σαλβάνος, Κάμπα, Μπάνος Δ., Μεταλλινός, Κομνηνός, Πρίφτης, Τομόρι Λούκα).    

ΦΩΤΟ@ Αντώνης Καρύδης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια