Δευτέρα 24.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Ως 15 Ιουνίου η κατάθεση δικαιολογητικών στην ΓΓΑ

ΕΠΣΚ
24 Μαΐου 2024 / 14:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Γνωστό είναι ότι με το μητρώο της ΓΓΑ στο οποίο είναι εγγεγραμμένα τα αθλητικά σωματεία, χρειάζεται κάθε χρόνο μια διαδικασία έτσι ώστε να συνεχίσουν να παίρνουν την ειδική άδεια ώστε και να μπορούν να πάρουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, αλλά και να πάρουν την ισχύ οικονομική ενίσχυση από την φορολογία των κερδών του στοιχήματος, που όλο και συρρικνώνεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι με το μητρώο της ΓΓΑ στο οποίο είναι εγγεγραμμένα τα αθλητικά σωματεία, χρειάζεται κάθε χρόνο μια διαδικασία έτσι ώστε να συνεχίσουν να παίρνουν την ειδική άδεια ώστε και να μπορούν να πάρουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, αλλά και να πάρουν την ισχύ οικονομική ενίσχυση από την φορολογία των κερδών του στοιχήματος, που όλο και συρρικνώνεται.

Η Ένωση με κατεπείγον δελτίο τύπου ενημέρωσε τα σωματεία της ότι ως 15/6 πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά, αλλά και το νέο τρόπο που θα γίνουν πλέον αυτά.

 

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

 

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών ώστε να γίνουν «πράσινα» στο μητρώο της ΓΓΑ έχει τροποποιηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με τη νέα πλατφόρμα e-kouros.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η είσοδος γίνεται μόνο με την χρήση των κωδικών taxisnet του κάθε σωματείου και όχι του φυσικού προσώπου. Συστήνουμε λοιπόν σε όλα τα σωματεία μας να ενημερωθούν, το συντομότερο δυνατόν , από τους λογιστές τους για τους κωδικούς taxisnet για να μπορούν να πραγματοποιούν την είσοδο τους στο σύστημα.

Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και της 15 Ιουνίου 2024 όπως έχετε ενημερωθεί από

το Υπουργείο Αθλητισμού.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια