Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπαράζ για Γ΄ Εθνική πρωταθλητριών ΕΠΣ: Έξοχη η Αναγέννηση στην πρεμιέρα, 4-0 την ΑΕ Γραμμοχωρίων

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
28 Απριλίου 2024 / 19:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στο ματς με την ΑΕ Γραμμοχωρίων (ίσως την πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου), η Κερκυραϊκή ομάδα ήταν έξοχη, έκανε ένα μυαλωμένο παιχνίδι, είχε δύναμη και πάθος

Τα μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική ξεκίνησαν με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής Κυριακή 28 Απρίλη. Η Αναγέννηση Περιβολίου πρωταθλήτρια Κέρκυρας μετέχει και στην πρεμιέρα έπαιξε στην έδρα της με αντίπαλο την ΑΕ Γραμμοχωρίων (πρωταθλήτρια Καστοριάς) σε ένα ματς που ήθελε μόνο νίκη. Και αυτό γιατί από τις επτά ομάδες που μετέχουν στον Όμιλο, μόνο οι τρεις πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για άνοδο και θα πρέπει αν θέλει να το πετύχει η Κερκυραϊκή ομάδα να νικήσει όλα τα εντός έδρας ματς και λογικά θα της φτάσει και μια εκτός έδρας νίκη.

Στο ματς με την ΑΕ Γραμμοχωρίων (ίσως την πιο αδύναμη ομάδα του Ομίλου), η Κερκυραϊκή ομάδα ήταν έξοχη, έκανε ένα μυαλωμένο παιχνίδι, είχε δύναμη και πάθος, κυνήγησε το γκολ και ευτύχησε μέσα σε 10 λεπτά να σκοράρει δυο φορές, στο 28΄ με τον Τάσση και στο 37΄με τον Θηραιό και με το 2-0 υπέρ της, πήγε στην ανάπαυλα. 

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο χαρισματικός σκόρερ Βαγγέλης Τσεβανέδης αύξησε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έλθει ο Ι. Μιτσουλης στο 79΄και να κάνει το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Εύκολη και δίκαιη νίκη της Αναγέννησης που ξεκίνησε με το δεξί, ενώ την Τετάρτη πάει στους Φιλιάτες να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη. Στο ματς αυτό διαιτητές ήταν από τα Τρίκαλα οι Πέτσας, Παπαγεωγρόπουλος, Αλεξόπουλος.

Αποτελέσματα (1η αγωνιστική)

Αναγέννηση Περιβολίου – AE Γραμμοχωρίων    4-0

Αμβρακικός Βόνιτσας – Άρης Φιλιατών                2-1

Θύελλα Ελεούσας – Ανέζα Άρτας                           5-1

Ρεπό ο Παναγρινιακός 

 

Βαθμολογία

Ομάδες                              τερμ.     βαθ.

Αναγέννηση Περιβ.        4-0         3

Θύελλα Ελεούσας           5-1         3

Αμβρακικός Βόνιτσας    2-1         3

Άρης Φιλιατών                 1-2         0

Ανέζα Άρτας                     1-5         0

AE Γραμμοχωρίων          0-4         0

Παναγρινιακός                 0-0         0 

 

Επόμενη (2η αγωνιστική)

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Άρης Φιλιατών - Αναγέννηση Περιβολίου

Ανέζα Άρτας - Αμβρακικός Βόνιτσας

Παναγρινιακός   - Θύελλα Ελεούσας

Ρεπό η AE Γραμμοχωρίων

ΦΩΤΟ@ Αντώνης Καρύδης, η πρωταθλήτρια Κέρκυρας 2024, Αναγέννηση Περιβολίου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια