Σάββατο 15.03.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοπικά πρωταθλήματα: Φινάλε με νίκη ο Θιναλιακός, 3-1 τον ΑΟ Κέρκυρα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
20 Απριλίου 2024 / 19:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ξεκίνησε το Σάββατο με ένα ματς που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι

Ο Θιναλιακός νίκησε τον γηπεδούχο ΑΟ Κέρκυρα με 3-1 στο φινάλε του πρωταθλήματος για τις δυο ομάδες, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιγνίδι. Ο Λεπενιώτης πέτυχε και τα τρία τέρματα του Θιναλιακού στο 8΄, 39΄και 60΄ενώ μείωσε ο Ι. Βλάχος στο 81΄για τον ΑΟ Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 20΄με 10 παίκτες γιατί αποβλήθηκε με κόκκινη ο Ν. Βλάχος, ενώ είχαν και δοκάρι στο 63΄με τον Αγόρα.

Κυριακή θα γίνουν τα άλλα ματς, χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ξεχωρίζει το ματς ΟΦΑΜ – Όλυμπος, λόγω της ιστορίας των δυο ομάδων, οι οποίες ως την περασμένη αγωνιστική κυνηγούσαν τον τίτλο, που πήρε όμως η Αναγέννηση Περιβολίου. 

Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογία:

 

Αποτελέσματα (26η αγωνιστική)

Σάββατο 20/4/2021 ώρα 17:00

ΑΟ Κέρκυρα – Θιναλιακός           1-3

ΑΟ Παξοί – ΑΕ Φαιάκων     α.α.  3-0

Κυριακή 21/4/2021 ώρα 17:00

Ομόνοια – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

Βολίδα – Κρόνος Αργυράδων

ΟΦΑΜ – Όλυμπος

Αχιλλέας – ΠΑΟ Σφακιανάκη

Μπενίτσες – Αναγέννηση Περιβολίου

 

Βαθμολογία

Αναγεν. Περιβολίου       66

………………………………………….

Όλυμπος                            62

ΟΦΑΜ                                58

ΑΟ Κέρκυρα                     48

Θιναλιακός                        41

Μπενίτσες                         39

Αχιλλέας Νυμφών          33

Κρόνος Αργυράδων       32

Κερ. Αγ. Νικολάου          32

ΑΟ Παξοί                           30

ΠΑΟ Σφακιανάκης          27

…………………………………………

Βολίδα                                13

Ομόνοια                            08

ΑΕ Φαιάκων                     04

ΦΩΤΟ@ Θιναλιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.