Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αήττητη, πέρασε στα τελικά η ομάδα μίνι παίδων του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ
28 Απριλίου 2024 / 16:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ομίλου τα τελευταία χρόνια, έτσι τμήματα των υποδομών μπορούν και φτάνουν σε τελικά Πανελληνίων πρωταθλημάτων

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος πέρασε η ομάδα μίνι παίδων του ΝΑΟΚ, μετά τους αγώνες που έδωσε το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είχε αντιπάλους τον ΝΟ Λάρισας τον οποίο νίκησε στο πρώτο ματς (Σάββατο βράδυ) με 6-4, ενώ την Κυριακή το πρωί έπαιξε με τον Φοίβο Συκεών, με τις δυο ομάδες να τελειώνουν ισόπαλες 2-2 και λίγο μετά το μεσημέρι έπαιξε το καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου από το αποτέλεσμα θα κρινόταν αν θα περνούσε στα τελικά. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε 1-1 και έτσι οι «μικροί» σε ηλικία, αλλά μεγάλοι σε απόδοση παίκτες του ΝΑΟΚ έφεραν μια ακόμη διάκριση, έφεραν μια ακόμη ομάδα στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Μαζί πέρασε και η ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία πολλά χρόνια τώρα επικεφαλής είναι ο παλιός άσσος και προπονητής του ΝΑΟΚ, Πάνος Βέργος.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα  της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ομίλου τα τελευταία χρόνια, έτσι  τμήματα των υποδομών μπορούν και φτάνουν σε τελικά Πανελληνίων πρωταθλημάτων.  

Προπονητής των παιδιών είναι ο Γ. Μπαλανίκας, ενώ αυτά που έπαιξαν στα τρία αυτά ματς ήταν oι: Σταύρος Πολέντας, Αλέξανδρος Μπασιάς, Παναγιώτης Ρίγγας, Νίκος Μαυρωνάς, Σπύρος Αυθίνος, Άγγελος Ζίου, Φίλιππος Μπαλής, Πάρις Θεολόγης, Χρήστος Ψαρράς, Δημήτρης Μαρτζούκος.

Επίσης για να φτάσει η ομάδα ως εκεί έχουν παίξει και άλλα παιδιά που δεν βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και αυτά είναι: Νίκος Ζωχιός, Άγγελος Τζόκος, Παύλος Ράπτης, Νίκος Παπαθανασίου, Νίκος Τριαντάφυλλος.

ΦΩΤΟ@ ΝΑΟΚ, οι μίνι παίδες του ΝΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια