Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Αχαΐα ο Ιόνιος κόντρα στην Αχαγιά για την ημιτελική φάση

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ ΕΘΝΙΚΗ
26 Απριλίου 2024 / 15:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο εξαιρετικός φέτος Ιόνιος, αφού «καθάρισε» στο δρόμο για την Α2 την Δόξα Πύρρου Άρτας, πέρασε στην ημιτελική φάση των μπαράζ και καλείται με μειονέκτημα έδρας να αντιμετωπίσει την 2η ομάδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Αχαγιά 82.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο εξαιρετικός φέτος Ιόνιος, αφού «καθάρισε» στο δρόμο για την Α2 την Δόξα Πύρρου Άρτας, πέρασε στην ημιτελική φάση των μπαράζ και καλείται με μειονέκτημα έδρας να αντιμετωπίσει την 2η ομάδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Αχαγιά 82. Και στη σειρά αυτή η ομάδα που θα περάσει στον τελικό πρέπει να κάνει δυο νίκες, αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα αποτελέσματα, θα έχουμε επόεμνο ματς στο κλειστό του ΕΑΚΚ ανάμεσα στις δυο ομάδες και αν χρειαστεί θα ξαναπάει στην Αχαΐα ο Ιόνιος.

 

Από το τελευταίο ματς Ιόνιος – Δόξα Πύρρου 70-58 ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια