Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει νίκη πρόκρισης ο Ιόνιος κόντρα στην Δόξα Πύρρου Άρτας

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ ΕΘΝΙΚΗ
23 Απριλίου 2024 / 16:51
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το τρίτο ματς των πλέι οφ ανόδου από την Γ΄ Εθνική θα δώσει Τετάρτη στις 17:00 ο Ιόνιος με αντίπαλο την Δόξα Πύρρου Άρτας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τρίτο ματς των πλέι οφ ανόδου από την Γ΄ Εθνική θα δώσει Τετάρτη στις 17:00 ο Ιόνιος με αντίπαλο την Δόξα Πύρρου Άρτας. Οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη σαν γηπεδούχες, ο Ιόνιος 82-62 στο ΕΑΚΚ την περασμένη Πέμπτη, ενώ η Δόξα Πύρρου νίκησε την περασμένη Κυριακή στην Άρτα με 81-74. Έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο 3ο παιγνίδι που θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΚΚ, αφού η νικήτρια θα συμπληρώσει δυο νίκες όπως λέει η προκήρυξη και θα περάσει στην επόμενη φάση, εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αχαγιά.

Είναι μια διαδικασία που απλά βοηθάει τον νεανικό Ιόνιο να δώσει ακόμη περισσότερα ματς, αφού το να ανέβει κατηγορία, ίσως δεν είναι στο φετινό του προγραμματισμό, αν και «τρώγοντας» ανοίξει η όρεξη. Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι λογικά αν περάσει Δόξα Πύρρου Άρτας και Αχαγιά θα βρεθεί στον τελικό του Ομίλου κόντρα στον Προμηθέα 2014, μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει δε και τν πρώτο λόγο για άνοδο.

 

ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια