Γ΄Εθνική: Δυσκόλεψε η παραμονή του Αστέρα, ΑΕΛ - Εθνικός Κεραμιδίου 0-2

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα ξέρουμε ότι τα απίθανα αποτελέσματα γίνονται προς το τέλος του πρωταθλήματος, όπως έγιναν και στην 31η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και συνήθως οι ομάδες που θέλουν βαθμούς, δια μαγείας κερδίζουν και είναι πιο κοντά στους στόχους τους.
Ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος πήρε στα χαρτιά τρεις βαθμούς λόγω της μη καθόδου του ΠΟ Φήκης, είδε ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους με τους οποίους διεκδικεί την παραμονή στην κατηγορία να κερδίζουν και η παραμονή του δυσκόλεψε πολύ, με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να κάνει νίκες και στα τρία εναπομείναντα ματς για να το πετύχει.
Η ΑΕ Λευκίμμης που δεν έχει στόχους, αντιμετώπισε ως γηπεδούχος τον πρωτοπόρο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, άντεξε στο α΄ μέρος αλλά στην επανάληψη δέχθηκε δυο γρήγορα γκολ, 51΄Παπαδόπουλος και 55΄Χατζής οι σκόρερ της ομάδας της Πιερίας, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έχασε το ματς.
Αποτελέσματα (31η αγωνιστική)
Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης α.α. 3-0
ΑΕ Λευκίμμης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-2
Καστοριά – Ζάκυνθος 0-2
Εορδαϊκός – Μαγνησιακός α.α. 3-0
Θεσπρωτός – Πιερικός 3-1
Σβορώνος – Θύελλα Κατσικά 0-2
ΑΟ Ν. Αρτάκης – Αστέρας Σταυρού 4-1
Βατανιακός – Αναγέννηση Άρτας 1-3
ΑΟ Τρίκαλα – Κιλελέρ 1-0
Βαθμολογία
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 71
ΑΟ Νέας Αρτάκης 69
ΓΑΣ Σβορώνου 63
Πιερικός 55
Ζάκυνθος 54
Αστέρας Σταυρού 52
ΑΕ Κιλελέρ 47
ΑΟ Τρίκαλα 46
Εορδαϊκός 46
Θεσπρωτός 46
…………………………………………
Αναγέννηση Άρτας 45
…………………………………………
Αστέρας Πετριτή 44
Θύελλα Κατσικά 42
Καστοριά 33
Βατανιακός 28
ΑΕ Λευκίμης 27
ΠΟ Φήκης αποχώρησε
Μαγνησιακός αποχώρησε
Πρόγραμμα (31η αγωνιστική)
Σάββατο 20/4/2024 ώρα 16:00
Καστοριά - Αστέρας Πετριτή
ΠΟ Φήκης - ΑΕ Λευκίμμης α.α. 0-3
Ζάκυνθος – Εορδαϊκός
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Θεσπρωτός
Μαγνησιακός – Σβορώνος α.α. 0-3
Πιερικός – ΑΟ Ν. Αρτάκης
Θύελλα Κατσικά – Βατανιακός
Αστέρας Σταυρού - Κιλελέρ
Αναγέννηση Άρτας – ΑΟ Τρίκαλα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ, ο Αστέρας Πετριτή πήρε 3 βαθμούς αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.