Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τιμήθηκε η Ε. Διαβάτη από την Ομοσπονδία

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
09 Απριλίου 2024 / 15:51

Η γιορτή των κορυφαίων της ελληνικής κωπηλασίας Έγινε από την Ομοσπονδία το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) στις 7μ.μ. στο χώρο του αμφιθεάτρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η γιορτή των κορυφαίων της ελληνικής κωπηλασίας Έγινε από την Ομοσπονδία το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) στις 7μ.μ. στο χώρο του αμφιθεάτρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Είχε ιδιαίτερη σημασία φέτος για την Κέρκυρα αφού ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύτηκαν ήταν και η Κερκυραία Χρυσή Βαλκανιονίκης Έλενα Διαβάτη μαζί με την Βαρβάρα Λυκομήτρου (διπλό σκιφ) στη Ρουμανία το 2023.

Τιμήθηκαν όπως πάντα και ο πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος που ήταν ο ΝΟ Ιωαννίνων, ενώ ανάμεσα στους βραβευθέντες και ήταν και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος που πήρε την πρόκριση για το Παρίσι και την Τρίτη 16 Απριλίου θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα στο ταξίδι από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων τον Ιούλιο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Εμείς να σταθούμε στη μεγάλη επιτυχία της Ε. Διαβάτη και του ΝΑΟΚ που συνεχίζει να έχει ένα εξαιρετικό τμήμα κωπηλασίας, με πολλά νέα παιδιά που πιστεύουμε ότι θα δώσουν μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον στον Όμιλο. Παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ κ. Γιώργος Δημουλής, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦ).

 

Η Ελένη Διαβάτη αριστερά με τον κ. Γ. Δημουλή στη μέση και την Βαρβάρα Λυκομήτρου (δεξιά) στην απονομή. ΦΩΤΟ@ΝΑΟΚ