Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκινά τα μπαράζ ανόδου στο Αιτωλικό η ΓΕ Κέρκυρας

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ
02 Απριλίου 2024 / 14:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στα μπαράζ για άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ συμμετέχει μια ομάδα από το νησί μας, η ΓΕ Κέρκυρας που τερμάτισε στη 2η θέση του 3ου Ομίλου, αφού ο Ναυσίθοος που τερμάτισε 1ος δεν θέλησε να συμμετάσχει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα μπαράζ για άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ συμμετέχει μια ομάδα από το νησί μας, η ΓΕ Κέρκυρας που τερμάτισε στη 2η θέση του 3ου Ομίλου, αφού ο Ναυσίθοος που τερμάτισε 1ος δεν θέλησε να συμμετάσχει.

Η Γ.Ε.Κ. είχε ένα ματς εξ αναβολής που έπαιξε την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Πρωτέα, για να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αναγκαστικά, το 1ο ματς μπαράζ θα το δώσει Τετάρτη 3 Απριλίου, αν και τα μπαράζ ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν 31/3 και ήδη έγινε το ένα ματς αυτό ανάμεσα σε Αστράκα Ιωαννίνων και Αίολο Αστακού.

Η ομάδα του νησιού μας θέλει να επιστρέψει στην κατηγορία, έχει τέσσερις ακόμη αντιπάλους, από τους άλλους δυο ομίλου (συνολικά 5 ομάδες) και οι τρεις πρώτοι μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ θα ανέβουν στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Να σημειώσουμε ότι μαζί τους οι ομάδες παίρνουν τα αποτελέσματα στους Ομίλους τους (και τους βαθμούς των μεταξύ τους αγώνων της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος). Αυτό δεν είναι καλό για την ΓΕΚ αφού έχει μια νίκη και μια ήττα με τον Ναυσίθοο, ενώ όλες οι άλλες ομάδες θα πάρουν 2 νίκες (στα χαρτιά) ΑΠΌ ΤΟΝ Ναυσίθοο που δεν συμμετέχει.

Την Τετάρτη η ΓΕΚ θα παίξει στο Αιτωλικό με την ομάδα Γρ. Λιακατάς και φυσικά θέλει μόνο τη νίκη που θα την φέρει με το ένα πόδι στην άνοδο, αρκεί βέβαια να κερδίσει και τα εντός έδρας ματς.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

 

Αποτελέσματα (1η αγων.)

Αστράκα – Αίολος Αστακού       79-60

16:00 Γρ. Λιακακάς – ΓΕ Κέρκυρας 3/4

Νέοι Βίκου – Ναυσίθοος α.α.    20-0

 

Η βαθμολογία

Νέοι Βίκου          3              6

Γρ. Λιακατάς     2              4

Αστράκα             3              4

Ναυσίθοος         3              4

ΓΕ Κέρκρας         2              3

Αίολος Αστακού   3              3             

 

Πρόγραμμα (2η αγων.)

Κυριακή 7/4/2024

19:30 Νέοι Βίκου – ΓΕ Κέρκυρας

16:00 Γρ. Λιακακάς – Αστράκα Ιωαννίνων

Αίολος Αστακού – Ναυσίθοος   α.α. 20-0

 

Η ομάδα της ΓΕΚ σε τάιμ άουτ πρόσφατου αγώνα της ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια