Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Λύγισε» στο τέλος ο Φαίακας, «περίπατο» οι Ιππότες

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ
08 Ιανουαρίου 2017 / 19:20

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αντιμέτωπος με τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας τον ΣΚ Γιάννινα στην 8η (εξ αναβολής) αγωνιστική, βρέθηκε χθες ο Φαίακας.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση, οι ερυθρόλευκοι «λύγισαν» στο τέλος και δεν κατάφερα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με το σφύριγμα της λήξης χάνοντας με 68-64.
Ο Φαίακας πήγε να κάνει την υπέρβαση, συνεχίζοντας το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων της χρονιάς που πέρασε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τους 2 βαθμούς της νίκης. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δίλεπτο, όταν, η ομάδα των Ιωαννίνων, με ένα σερί ξέφυγε με 8 πόντους, προβάδισμα το οποίο και κράτησε και παρά την υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων να επιστρέψουν στο ματς, το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν σε απόσταση ενός τριπόντου.
 
«Με το δεξί» ο Κερκυραϊκός
 
Ιδανικά ξεκίνησε το 2017 για τον Κερκυραϊκό ΓΣ, αφού, έκανε «περίπατο» απέναντι στον Αίαντα Άρτας στο ΕΑΚΚ, κερδίζοντας με 56-33, παίζοντας καταπληκτική άμυνα και έτσι πλέον ισοβαθμούν με την ομάδα της Άρτας στους 13 βαθμούς και το τέλος του πρώτου γύρου τους βρίσκει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
 
Με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» οι Ιππότες
 
Εύκολο απόγευμα για τους πρωτοπόρους Ιππότες, οι οποίοι συνέτριψαν στην κυριολεξία την ουραγό του πρωταθλήματος, Παραμυθιά με το εντυπωσιακό 80-40, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά.
Οι απουσίες των Σαγιά και Χατζόπουλου δεν επηρέασαν την απόδοση της ομάδας των Ιπποτών, η οποία ήταν ανώτερη των αντιπάλων της σε όλους τους τομείς.
 
Η βαθμολογία μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1.       Ιππότες                   18
2.       ΣΚ Ιωάννινα          17
3.       Σπάρτακος             16
4.       Θρύλος                   15
5.       Κερκυραϊκός ΓΣ     13
6.       Αίας Άρτας             13
7.       ΠΑΣ Γιάννινα         12
8.       Φαίακας                 11
9.       Πρωτέας                 10
Παραμυθιά            1