Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Το πάλεψε ο Αστέρας αλλά, έχασε 2-0 από Κιλελέρ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
11 Φεβρουαρίου 2024 / 17:33
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μια ήττα στο πρόγραμμα που πρέπει να αφήσει ο Αστέρας και να συνεχίσει να κυνηγάει το στόχο της παραμονής του

Ο Αστέρας Πετριτή γνώριζε ότι είχε δύσκολη έξοδο στη Λάρισα όπου θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Κιλελέρ, η οποία και αυτή μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία. Εκτός από την βαθμολογική σημασία του ματς που αγχώνει τους παίκτες για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, είχε ο Αστέρας να αντιμετωπίσει και ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με φυσικό χλοοτάπητα, που δεν βοηθάει.

Παίζοντας σφικτά στην άμυνα προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, αλλά δυστυχώς στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Κατσαμάγκας σκόραρε για τους γηπεδούχους και έγινε το 1-0. Στην επανάληψη αναγκαστικά βγήκε πιο μπροστά η Κερκυραϊκή ομάδα, γνωστό είναι ότι δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, προσπάθησε, αλλά όχι μόνο δεν ισοφάρισε αλλά, στο 79΄με εκτέλεση πέναλτι ο Χασομέρης έκανε το 2-0 και τελείωσε εκεί το ματς. Μια ήττα στο πρόγραμμα που πρέπει να αφήσει ο Αστέρας και να συνεχίσει να κυνηγάει το στόχο της παραμονής του.

Διαιτητές: Δ. Μαργιολάς (ΕΠΣ Καρδίτσας), Σ. Γάκος  (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και Απ. Καλογριανίτης (ΕΠΣ Καρδίτσας).

Κιλελέρ (Κατσαράς): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Δοδοντσάκης, Χατζησαββίδης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης (85’ Κουκοφίνας), Κατσαμάγκας (75’ Βλησαρούλης), Χατζής (60’ Κούκος), Βαγενάς (85’ Τζιανής).

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Ρουμελιώτης, Γωγουβίτης, Πούλος, Κρητικός, Γαρδικιώτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργοπάλης, Κοιλιάρας, Γκασίδης, Στεργίου Κ.

ΦΩΤΟ@ Αντ. Καρύδης, από το ματς του α΄ γύρου Αστέρας Πετριτή – Κιλελέρ με πρωταγωνιστή τον Κ. Γεωργακόπουλο

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια