Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Ήττα του Αστέρα Πετριτή 1-0 από την Ζάκυνθο

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
03 Δεκεμβρίου 2023 / 14:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με βάση την εικόνα του ματς ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν αλλά τους έλειπε κάτι, κυρίως στις μεταβιβάσεις και στην ταχύτητα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή δεν μπόρεσε να νικήσει τη Ζάκυνθο και να πάρει τρεις βαθμούς που είχε απόλυτη ανάγκη παίζοντας εντός έδρας, έχασε μάλιστα το ματς και προβληματίζεται για το μέλλον του, αφού βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού γύρω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Με βάση την εικόνα του ματς ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα, οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν αλλά τους έλειπε κάτι, κυρίως στις μεταβιβάσεις και στην ταχύτητα, ενώ η Ζάκυνθος ήταν γρήγορη ομάδα που έκλεινε καλά τους χώρους, έβγαινε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση και έδειξε πολύ πιο έτοιμη για το συγκεκριμένο ματς.

Η Κερκυραϊκή ομάδα σε ένα α΄ μέρος μέτριο ποιοτικά ήταν καλύτερη και μπορούσε στο 21΄σε συρτό σουτ του Γκασίδη και στο 22΄σε κεφαλιά του Γωγουβίτη μετά από εκτέλεση κόρνερ να σκοράρει και να αλλάξει τη ροή του ματς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου Ραγιάς κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά, κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν σε μια αντεπίθεση στο  62΄με τον Γουσέτη που πήρε έξοχη μπαλιά του Τσιμέλι και πλάσαρε στη γωνία. Μάλιστα κυνήγησε στη κόντρα και ένα δεύτερο γκολ, χωρίς να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο Αστέρας που πίεσε να ισοφαρίσει, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 77΄αλλά το σουτ του Τσιάβου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητές: Δ. Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου), Η. Κατσόγιαννης (ΕΠΣ Ηρακλείου),  Αρ. Πασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου),

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Θεοδωρόπουλος, Κοντομίχης (61΄ Γεωργοπάλης), Μεντής (81΄ Σούκερας), Γωγουβίτης (68΄ Τσιάβος), Ρουμελιώτης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Κρητικός, Κοιλιάρας, Γεωργακόπουλος (61΄ Στεργίου), Λούβρος (81΄ Λούβρος) 

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Ραγιάς, Λιβέρης 26΄ Λτρ Κακολύρης), Μούστα, Σούρμπης, Γουσέτης, Τσιμέλι, Κάρδαρης (81΄ Ντούκας), Νικολακόπουλος, Νικολίτσας, Αγκαράϊ ,Στύλλα Τελέν (46΄ Τσουκαλάς)

 

ΦΩΤΟ@ ΣΠ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ, από το σημερινό ματς Αστέρα-Ζάκυνθος 0-1

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια