Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάντμπολ Α2 Ανδρών: Ουσιαστικός ο Φαίακας 21-19 νίκησε τον Φέρωνα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
02 Δεκεμβρίου 2023 / 20:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Φέρωνας ο οποίος είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, ήλθε στην Κέρκυρα έχοντας πέντε νίκες σε έξι ματς και ήταν μια νίκη μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί στο φετινό ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ομάδα ανδρών του Φαίακα να μην είχε τις νίκες και τα αποτελέσματα που θα ήθελε, αλλά αγώνα με αγώνα εμφανιζόταν καλύτερος στο γήπεδο και αυτό αποτυπώθηκε με τη νίκη του και σήμερα επί του Φέρωνα Βέροιας 21-19, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Ήταν η 3η συνεχόμενη για την Κερκυραϊκή ομάδα, που δείχνει ότι έχει ανακάμψει και πως μπορεί στη συνέχεια να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες των παικτών και την δυναμική της ομάδας.

Ο Φέρωνας ο οποίος είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, ήλθε στην Κέρκυρα έχοντας πέντε νίκες σε έξι ματς και ήταν μια νίκη μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Όμως ο Φαίακας που έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο α΄ μέρος, το σκορ 12-7 διαχειρίστηκε άριστα το ματς και  έφτασε στη νίκη με 21-19, ανέβηκε βαθμολογικά και με ρεκόρ 4 νίκες (η μια στα χαρτιά) και τρεις ήττες , έφτασε στους 8 βαθμούς και άγγιξε την τετράδα.      

Φωτο@ ΑΟ Φαίαξ Κέρκυρας

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια