Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Mε 10 παίκτες η ΑΕΛ, στο 92΄ έχασε 3-2 από Αστέρα Σταυρού

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
26 Nov 2023 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η αποβολή του Κουλάλη στο 81΄ άλλαξε τις ισορροπίες στο τέλος, εκεί όπου οι γηπεδούχοι πίεζαν για να πετύχουν το γκολ της νίκης και αυτό ήλθε στις καθυστερήσεις, με την ΑΕΛ να μην παίρνει τουλάχιστον ένα βαθμό που εδικαιούτο με βάση την απόδοση της

Μια  ακόμα ήττα για την ομάδα της ΑΕ Λευκίμμης στο πρωτάθλημα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα έχασε 3-2 από τον Αστέρα Σταυρού Λιανοκλαδίου και πάλι δεχόμενη τέρμα στις καθυστερήσεις που τις έχει στερήσει φέτος πολλούς βαθμούς. Το ματς για συγκοινωνιακούς λόγους ξεκίνησε στις 12:30.

Άξιζε πολύ περισσότερα να πάρει η «Βασίλισσα του Νότου» στο ματς αυτό, οι παίκτες της μαχητικοί και με ψυχή τα έδωσαν όλα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό του ματς και με 2-0 στο εικοσάλεπτο, μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στις αρχές του β΄ μέρους αλλά… η αποβολή του Κουλάλη στο 81΄ άλλαξε τις ισορροπίες στο τέλος, εκεί όπου οι γηπεδούχοι πίεζαν για να πετύχουν το γκολ της νίκης και αυτό ήλθε στις καθυστερήσεις, με την ΑΕΛ να μην παίρνει τουλάχιστον ένα βαθμό που εδικαιούτο με βάση την απόδοση της. 

Μόλις είχαν περάσει 35 δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς και ο Αντωνόπουλος με ατομική προσπάθεια από πλάγια δεξιά έκανε με σουτ το 1-0. Οι γηπεδούχοι  στο 20′ με τον  Μαλισσόβα να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και με πλασέ του Φράγκου μπαίνουν μπροστά στο σκορ με 2-0. Η ΑΕΛ αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 24′ ο Βασσάκης από πάσα  του Κωστακιώτη με πλασέ μείωσε σε 2-1, σκορ ημιχρόνου.

Αποφασισμένοι μπήκαν στο β΄ μέρος οι παίκτες της Λευκίμμης να γυρίσουν το σκορ, πολύ γρήγορο στο 49′ ο Κωστακιώτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Αστέρα και έκανε το 2-2. Και ενώ ήλεγχε το ματς η Κερκυραϊκή ομάδα ήλθε στο 81′ κόκκινη κάρτα για τον Κουλάλη που άλλαξε το σκηνικό του ματς. Έτσι πίεσαν οι γηπεδούχοι και στο 90+2 ο Αλεξίου εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή του Παγκράτη έκανε την προβολή και σκόραρε για το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Λ.  Αλαφογιάννης (ΕΠΣ Βοιωτίας), Χρ. Βασιλείου (ΕΠΣ Βοιωτίας) και Δ. Σκούτας (ΕΠΣ Φωκίδας ).

Αστέρας Σταυρού : Τσιάμης, Φράγκος, Μόσχος, Ακασού, Μαλισσόβας, Λάππας, Παρλάντζας, Νάτσο, Κακκάβας, Αλεξίου, Αντωνόπουλος.

Α.Ε Λευκίμης: Παγκρατής, Mocovila, Βασιλάκης, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης, Ζέρβας, Κούλαλης, Μπάλος, Τσοπάνας, Βασσάκης, Κωστακιώτης.

 

ΦΩΤΟ: starsports.gr

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια