Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάντμπολ: Επιστροφή με νίκη στο Αμύνταιο, τα κορίτσια του Φαίακα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
04 Nov 2023 / 20:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η φανέλα της ομάδας είναι «βαριά» και το κατάλαβαν και οι αντίπαλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο σήμερα το απόγευμα, ο Φαίακας απέδρασε με τη νίκη με σκορ 20-21 και η επιστροφή του έγινε με τον καλύτερο τρόπο

Στη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 γυναικών η ομάδα του Φαίακα που επέστρεψε μετά δυο σεζόν αποχής, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο Αμύνταιο τις Ελπίδες το Σάββατο 4 Νοέμβρη. Η φανέλα της ομάδας είναι «βαριά» και το κατάλαβαν και οι αντίπαλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο σήμερα το απόγευμα, ο Φαίακας απέδρασε με τη νίκη με σκορ 20-21 και η επιστροφή του έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Κερκυραϊκός που επίσης έχει ομάδα στην Α2 γυναικών δεν αγωνίστηκε με τον ΑΟΑ Καστοριάς αφού το ματς μετατέθηκε να γίνει στις 2/12/2023.

Για την Α2 ανδρών σήμερα ο Φαίακας με βάση το πρόγραμμα θα αντιμετώπιζε τον Φίλιππο Βέροιας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Όμως η ιστορική ομάδα του Φιλίππου αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα  και έτσι ο Φαίακας πήρε το ματς στα «χαρτιά» με σκορ 10-0 και τυπικά πήρε τους πρώτους του βαθμούς, αφού στις δυο πρώτες αγωνιστικές είχε χάσει από Εκμάθηση (εντός) και Αρχέλαο στην Κατερίνη. 

ΦΩΤΟ@ ΑΟ Φαίαξ, τα κορίτσια του Φαίακα πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια μετά το ματς τη νίκη επί των Ελπίδων

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια