Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για προπονήσεις με την Εθνική η Ε. Διαβάτη στο Σχοινιά

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
31 Οκτωβρίου 2023 / 15:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι ανάγκες για «έξτρα δουλειά» μέσα στην Εθνική φέρνουν και πάλι την Κερκυραία κωπηλάτρια του ΝΑΟΚ σε καμπ που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από την Δευτέρα 30 Οκτώβρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι μια σπουδαία κωπηλάτρια και από τις κορυφαίες της ηλικίας της η Έλενα Διαβάτη του ΝΑΟΚ, γι αυτό και είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας, με τα χρώματα της οποίας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους φετινούς Βαλκανικούς αγώνες.

Οι ανάγκες για «έξτρα δουλειά» μέσα στην Εθνική φέρνουν και πάλι την Κερκυραία κωπηλάτρια του ΝΑΟΚ σε καμπ που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από την Δευτέρα 30 Οκτώβρη. Η σωστή και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται στον Όμιλο αποδίδει καρπούς, αφού πέραν του αθλητισμού η ύψιστη τιμή και διάκριση για έναν αθλητή-τρια είναι να γίνει μέλος της Εθνικής μας ομάδας και η Ελένη τα έχει καταφέρει.

Ο ΝΑΟΚ ενημέρωσε για την νέα κλήση της Έλενας με ευχές:

«Σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής κλήθηκε να συμμετάσχει η πρωταθλήτρια και Βαλκανιονίκης κωπηλάτρια του ΝΑΟΚ Έλενα Διαβάτη.

Είκοσι συνολικά αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχουν στο προπονητικό κοινόβιο που θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Η συστηματική δουλειά της αθλήτριας του ΝΑΟΚ και του επικεφαλής προπονητή της κωπηλασίας Αλέξανδρου Γκόγκα και των συνεργατών του, φαίνεται να πετυχαίνει τον στόχο της καθώς σε αυτό το προπονητικό κοινόβιο καλείται για αξιολόγηση με 8 ακόμα υποψήφιους υψηλού επιπέδου αθλητές και αθλήτριες έχοντας έτσι την ευκαιρία να προπονηθεί υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών και να διεκδικήσει μία θέση στην Εθνική ομάδα κωπηλασίας.

Το Διοικητικό συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του ΝΑΟΚ της εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

 

Η Ελένη Διαβάτη (πίσω) με το χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια