Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επάξια στάθηκε η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κρίκετ

Κρίκετ
28 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:53

Απέναντι σε εξαιρετικά δυνατές ομάδες αποτελούμενες από επαγγελματίες αθλητές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Κρίκετ στη Μάλαγα του Α΄Ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την ομάδα μας  να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο όμιλο μετά την Ισπανία και τη Γαλλία. 

Η  Εθνική ομάδα των Ανδρών στάθηκε επάξια απέναντι σε εξαιρετικά  δυνατές ομάδες αποτελούμενες από επαγγελματίες αθλητές με εγκαταστάσεις που διαθέτουν άλλο επίπεδο προπονήσεων με υψηλότερους προϋπολογισμούς αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την Γαλλία που θα την οδηγούσε στον τελικό.

Η Πρωταθλήτρια Ισπανία  έφτασε στη πρώτη θέση  άνετα νικώντας την ομάδα της Γαλλίας. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό και η Ελληνική ομάδα κατόρθωσε  να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του Πρωταθλήματος  και να σταθεί ανταγωνιστικά σε ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά.

Η αγωνιστική χρονιά για τις εθνικές μας ομάδες Ανδρών και Γυναικών ήταν εξαιρετικά επιτυχής προέβαλλε το άθλημα και  την χώρα και ανοίγει τον δρόμο για τον σχεδιασμό των Εθνικών υποχρεώσεων και διοργανώσεων το 2024.

H Εθνική Ομάδα Ανδρών άμεσα ξεκινάει την προετοιμασία  για την συμμετοχή της σε διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κρίκετ (ΙCC) αλλά και του ECL και το Δ.Σ. σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθνικών  Ομάδων εξετάζει την ενίσχυση της Ομάδας. Πρόταση ανάληψης διοργάνωσης του ECL για Ιανουάριο και Φεβρουάριο  τέθηκε στην Ομοσπονδία  την οποία θα εξετάσει το Δ.Σ.

Πολλά συγχαρητήρια στους:

- Προπονητή της Ε.Ο. και Ομοσπονδιακό προπονητή  Κώστα Βασιλά

- στον αρχηγό Aslam Mohammad

- στους αθλητές μας  :

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΛΙΝΑΡΗΣ

XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ

AHMET ASRAR

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ,

KHAN SINAN,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΛΙΝΑΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ

AMARPREET SINGH MEHMI

QASIR AMIN

MUHAMMAD GULL NAWAZ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΗΣ

MUAAZ ALI

 

ΦΩΤΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ