Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στα Τρίκαλα ο Αστέρας Πετριτή για βαθμούς κόντρα στους Μαύρους Αετούς

Αστέρας Πετριτή
31 Ιανουαρίου 2017 / 19:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με προπόνηση στα Γαζάτικα τη Δευτέρα το απόγευμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Δευτέρα ο Αστέρας Πετριτή. Το γήπεδο του παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ γιατί έχει φυσικό χλοοτάπητα και σε τέτοιο γήπεδο θα δώσει μια ακόμα μάχη στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, με αντίπαλο τους Μαύρους Αετούς.

Το παιγνίδι το οποίο είναι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δεν  έγινε (προγραμματισμένα) την περασμένη Κυριακή, γίνεται Τετάρτη 1/2 και είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την Κερκυραϊκή ομάδα. Ματς που χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς ο Αστέρας για να ξεφύγει από την προτελευταία  θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί σε υποβιβασμό. 
Και στο ματς αυτό η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη θα έχει απουσίες, θα λείψουν Χρήστος Γεωργοπάλης, Γιώργος Γαρδικιώτης,  Αλέξανδρος Γούναρης και ο Βαγγέλης Τσιάβος. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Χρ. Νικομάνη, που θα πάει αποστολή, αλλά δεν θα παίξει, από κει θα πάει Αθήνα να εξεταστεί από τον γιατρό Ν. Πανταζή. 
Όμως έχει συνηθίσει φέτος σε τέτοιες καταστάσεις και θα δώσει τη μάχη όπως κάθε φορά. Με τους Μαύρους Αετούς έχει αγωνιστεί δυο φορές φέτος ο Αστέρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εδώ ήλθε ισόπαλος 0-0, ενώ εδώ και πάλι στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, αντιμετώπισε την Τρικαλινή ομάδα για το θεσμό του κυπέλλου και έχασε 0-3, σε ένα ματς αδιάφορο για τον Αστέρα. Η αποστολή αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι από το νησί με αποστολή 20 ποδοσφαιριστών, ανάμεσα στους οποίους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο  Γιώργος Καρβούνης. Διαιτητές ορίστηκαν οι Καρδιτσιώτες, Μουτσανάς Σ., Κουτρουμάνος Ν., Στεργιόπουλος Ε.
Εκτός από το παιγνίδι Μ. Αετών - Αστέρα θα γίνει ένα ακόμα ματς την Τετάρτη και αυτό από αναβολή στα πλαίσια της 16ς αγωνιστικής (πρεμιέρα β΄ γύρου), ανάμεσα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Νίκη Βόλου, σημαντικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, για τους γηπεδούχους που έχουν ίσιους στόχους με τον Αστέρα. Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί, μετά την 16 αγων., υπολείπονται τα δυο ματς της Τετάρτης.  
 
Η βαθμολογία
 
1. Απόλλων Λαρ. 40
2. Ολυμπ. Βόλου 39
3. Διαγόρας 35
4. Πύδνα Κίτρους 31
5. ΑΕ Καραϊσκάκης 30
6. Νίκη Βόλου 27
7. Τηλυκράτης 25
8. Ρήγας Φεραίος 19
9. Πιερικός 17
10. Θεσπρωτός 15
11. Εθν. Φιλιππιάδας 13
12. Μαύροι Αετοί 11
13. Ιστιαία 11
14. Αμβρακία Κωστ. 11
15. Αστέρας Πετριτή 10
16. Αχιλλέας Νεοκ. 9
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια