Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα βήμα πριν τον τελικό η Εθνική ανδρών κρίκετ

Κρίκετ
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στη Μάλαγα της Ισπανίας, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Γαλλίας-Ισπανίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια θέση για τον τελικό θα διεκδικήσει στις 6μ.μ., το απόγευμα της Τετάρτης  η εθνική ομάδα ανδρών στο κρίκετ, στο European Cricket Championship στη Μάλαγα της Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Γαλλίας-Ισπανίας και θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Για να περάσει σε αυτή τη φάση, έπαιξε πρώτα με την Τσεχία, σε αγώνα χωρίς επιστροφή, η εθνική μας  έκανε το καθήκον της, νίκησε και προκρίθηκε.. Η Τσεχία έκανε πρώτη bating και σκόραρε…  Τσεχία 114r/6w/10over, η Ελλάδα 115r/3w/8,2over. Ξεχώρισε ο Α.Qasir πετυχαίνοντας 51r, ενώ στο BOWLING διακρίθηκε ο Γιώργος Γαλάνης 2ov/12r.

Η σημερινή νίκη της Εθνικής μας μετά από εκπληκτικό ματς απέναντι στα νησιά του Μαν (Isle of Man), κλείδωσε την 3η θέση στο τουρνουά και ταυτόχρονα και τη συμμετοχή στον ημιτελικό. Η ΕΛΟΚ ενημέρωσε.

Η ανάρτηση της Ομοσπονδίας για τα δυο ματς

Μεγάλη νίκη για την Εθνική μας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με το Ιsle of Μan. Ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο μας εξασφαλίζει την 3η θέση του Ομίλου και ταυτόχρονα την πρόκριση στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 18.00 το απόγευμα με τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού μεταξύ Ισπανίας - Γαλλίας. Εξαιρετική η απόδοση όλων με τον Αλέξη Σουβλάκη να πετυχαίνει 35 και τoν Gull Nawaz 22 ρόνια στο σημερινό παιχνίδι.

Φωτο@ΕΛΟΚ: Η Εθνική μας στη Μάλαγα, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κατσώρα που είναι αρχηγός αποστολής δεξιά

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια