Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις Νυμφές 24/9 το μπαράζ Εθνικού Περουλάδων - Βολίδας

ΕΠΣΚ
14 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η μη κάθοδος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας του ΠΑΟ Κορακιάνας που είχε δικαίωμα, άφησε μια θέση κενή στην Α΄ κατηγορία, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μη κάθοδος στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας του ΠΑΟ Κορακιάνας που είχε δικαίωμα, άφησε μια θέση κενή στην Α΄ κατηγορία, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Αυτή τη θέση θα έπρεπε να την καλύψει ομάδα που θα ανέβαινε από την Β΄ Κατηγορία, μετά από αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε μια ομάδα του Βορείου και μια του Νοτίου ομίλου, με την νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο ανόδου.

Με βάση την τελική κατάταξη μετά τους αγώνες μπαράζ που δόθηκαν στους δυο ομίλους, από τον Νότιο η Βολίδα είναι η ομάδα που είχε δικαίωμα, ενώ από τον Βόρειο όμιλο ο Δίας Κασσιόπης. Όμως η ομάδα του Δία δήλωσε ότι δεν θέλει να πάρει μέρος και η αμέσως επομένη στην οποία στράφηκε η Ένωση, ήταν ο Εθνικός Περουλάδων που αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα βρεθεί αντίπαλος με την Βολίδα.

Η Ένωση όρισε το ματς αυτό να γίνει στις 24 Σεπτέμβρη στο γήπεδο των Νυμφών με τυπικά γηπεδούχο (μετά από κλήρωση) τον Εθνικό. Είναι ένα ματς μια κατηγορία για τις δυο ομάδες, που με βάση τον κανονισμό σε περίπτωση που δεν έχουμε νικητή στην κανονική διάρκειά του θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η άνοδος θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

 

Ορισμός αγώνα μπαράζ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας, ορίζεται ο αγώνας μπαράζ ανόδου στην Α΄ κατηγορία μεταξύ των ομάδων ΑΣ Βολίδα και Εθνικός Περουλάδων, την Κυριακή 24/09/2023, ώρα 17:30, στο γήπεδο Νυμφών.
Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, τυπικά γηπεδούχος είναι ο Εθνικός Περουλάδων. Κατόπιν τούτου, η ομάδα αυτή αναλαμβάνει την υποχρέωση του συντονισμού της διεξαγωγής του αγώνα (γήπεδο, αποδυτήρια, ιατρός αγώνα) όπως ορίζει ο Κ.Α.Π.

Τα έξοδα του αγώνα θα τα καλύψει η ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια