Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Πάρε μέρος το παιγνίδι, γίνε διαιτητής

ΕΠΣΚ
13 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με το σύνθημα «Πάρε μέρος το παιγνίδι, γίνε διαιτητής» η ΕΠΣ Κέρκυρας καλεί τους ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο να γίνουν ενεργοί και να «μπουν στο παιγνίδι» σαν διαιτητές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το σύνθημα «Πάρε μέρος το παιγνίδι, γίνε διαιτητής» η ΕΠΣ Κέρκυρας καλεί τους ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο να γίνουν ενεργοί και να «μπουν στο παιγνίδι» σαν διαιτητές. Ένα κάλεσμα σε νέους και νέες να βρεθούν στην οικογένεια των Κερκυραίων διαιτητών, να την ενισχύσουν, αφού γνωστό είναι πως τα τελευταία χρόνια, υπάρχει έλλειψη και ποσότητας, αλλά και ποιότητας στην διαιτησία.

Η αλήθεια είναι πως τα δυο τελευταία χρόνια υπάρχει σημαντική βελτίωση της ποιότητας, ο λόγος ίσως να είναι η ηρεμία και τα μαθήματα που γίνονται πλέον στο ενεργό Σύνδεσμό διαιτητών, μετά την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Ένωση. Και είναι σημαντικό γιατί οι φωνές διαμαρτυρίας των ομάδων έχουν περιοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η Ένωση κάνει τη δική της προσπάθεια να μεγαλώσει τον αριθμό των ενεργών διαιτητών, με νέα σχολή που ετοιμάζει να ξεκινήσει. Μάλιστα ενημέρωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη και για τρεις εβδομάδες, ως 9 Οκτώβρη, θα μπορούν να κάνουν αίτηση όσοι και όσες ενδιαφέρονται να μπουν στο χώρο της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο.

Και σε αυτή τη σχολή υπεύθυνος θα είναι ο Νίκος Κούλιας (παλιός διαιτητής και νυν παρατηρητής Super League 2). Φυσικά υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για τα μαθήματα, είναι η αίθουσα του Συνδέσμου των Διαιτητών, δίπλα στο κλειστό του ΕΑΚΚ.

Η Ένωση έδωσε το τηλέφωνο της γραμματείας της για επικοινωνία για όσους ενδιαφέρονται, είναι το 2661039360 και πιστεύει ότι στην πρόσκληση θα βρεθεί ικανός αριθμός παιδιών για την νέα σχολή.

 

ΦΩΤΟ@ΕΠΣΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια