Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίκετ: Όλα κρίνονται για την Εθνική μας 8 & 9 Σεπτέμβρη

Κρίκετ
07 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:41

Όπως γίνεται το Ευρωπαϊκό τουρνουά Εθνικών ομάδων κρίκετ γυναικών στη Μαρίνα Γουβιών, τα ματς που θα κρίνουν τις θέσεις κατάταξης είναι αυτά που θα γίνουν Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως γίνεται το Ευρωπαϊκό τουρνουά Εθνικών ομάδων κρίκετ γυναικών στη Μαρίνα Γουβιών, τα ματς που θα κρίνουν τις θέσεις κατάταξης είναι αυτά που θα γίνουν Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Και αυτό γιατί ενώ κλείνει η πρώτη φάση την Πέμπτη 7/9 με τρεις αγώνες Ρουμανία – Σερβία, Ρουμανία – Λουξεμβούργο και τον τελευταίο αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία (δεν έχουμε το αποτέλεσμα όταν κλείσαμε το άρθρο) ανάλογα με την τελική κατάταξη των ομάδων, μετά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα αγωνιστούν 1ος – 4ος και 2ος – 3ος και οι νικητές θα παίξουν τελικό. Αυτό απλά σημαίνει ότι ακόμα και αν μια ομάδα τερματίσει στον Όμιλο στην 4η θέση έχει ακόμη να δώσει δυο αναμετρήσεις και με δυο νίκες σε ημιτελικό και τελικό μπορεί να αναδειχθεί ακόμα και πρώτη.

Η Εθνική μας ομάδα μετά την Ρουμανία, πέτυχε και 2η νίκη έναντι του Λουξεμβούργου με 10 wickets στα 7 οvers. Η ομάδα του Λουξεμβούργου έκανε batting πρώτη με σκορ 75 ρόνια. Η Έλληνική ομάδα ξεκίνησε στο Βatting δεύτερη και στα 7 οver η βροχή σταμάτησε το παιχνίδι. Με σύστημα DLS η Ελληνική ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια. Μvp η αθλήτρια Αδαμαντία Μακρή. Η Ελλάδα δείχνει ικανή να πάρει την πρώτη θέση, την οποία στόχευσε από την αρχή και θα εξαρτηθεί από την απόδοσή της και τα αποτελέσματα των δυο αγώνων που απέμειναν.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (αν το επιτρέψει ο καιρός, αφού είχαμε αναβολές αγώνων και διεξαγωγή του άλλη μέρα), ενώ το πρόγραμμα των δυο τελευταίων ημερών είναι το παρακάτω:

Παρσκευή 08.09.2023

1η – 4η (ώρα 10.00)

2η – 3η (ώρα 15.00)

Σάββατο 09.09.2023

Μικρός τελικός (ώρα 10.00)

Τελικός (ώρα 15.00)

**Να σημειώσουμε ότι όλοι οι αγώνες γίνονται στην μαρίνα των Γουβιών

 

 ΦΩΤΟ@ΕΛΟΚ