Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπογραφές για την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο μπάσκετ του «Πήγασου» Νότιας Κέρκυρας

Προγραμματική σύμβαση
22 Αυγούστου 2023 / 15:29

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 130.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Πήγασου Νότιας Κέρκυρας προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου “Η Αγία Τριάδα”.

Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσώπησε η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρίου “Η Αγία Τριάδα” ο Πρόεδρός του Δημήτρης Στούπας. Παρόντες, επίσης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κωστας Ζορμπάς και ο διαιτητής Αντωνης Ασπιώτης.

Η Περιφερειάρχης τόνισε το έργο της Περιφέρειας για την αναβάθμιση όπως και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και την υποστήριξη του αθλητισμού σε πολλές τοπικές κοινωνίες των Δήμων Κέρκυρας με χρηματοδοτήσεις και Προγραμματικές Συμβάσεις αφου την κύρια αρμοδιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων έχουν οι Δήμοι και η Περιφέρεια άμεσα δεν μπορεί να παρέμβει.

Το γήπεδο αυτό εξυπηρετεί πάνω από 200 αθλητές και φιλοξενεί τον αθλητικό σύλλογο “Πήγασος” αλλά και άλλα αθλητικά σωματεία της περιοχής. Ο συνολικός προϋπολογισμός για την κατασκευή του στεγάστρου στο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ανέρχεται στο ποσό των 130.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.