Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ιστορικός πήρε Ν. Ψαρρά, ανανέωσε με Φ. Ρουβά

Ιστορικός Όλυμπος
21 Αυγούστου 2023 / 16:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Ιστορικός Όλυμπος δείχνει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα, ότι θα είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα και ίσως ήλθε η ώρα να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιστορικός Όλυμπος δείχνει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα, ότι θα είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα και ίσως ήλθε η ώρα να επιστρέψει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Άκη Πανδή, φρόντισε να ανανεώσει με όλους τους παίκτες ενδεκάδας που είχε την περσινή σεζόν, παράλληλα δε προχώρησε στην απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ και θα καλύψουν τις όποιες αδυναμίες είχε πέρσι η ομάδα. Τελευταία (4η) μεταγραφή ο Ν. Ψαρράς από τα Γιάννενα, ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις ομάδες παίδων και νέων της Εθνικής μας.

Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Φ. Ρουβά, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Απώλεια η μεταγραφή του Γερ. Βαγγαλάτη σε ομάδα της Πάτρας, αφού αναγκαστικά λόγω σπουδών ο 18χρονος Γεράσιμος (γιος του πρώην άσσου της ομάδας Νίκου Βαγγαλάτη) θα φύγει από το νησί.

 

Το δελτίο τύπου

 

Ο Όλυμπος ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φοίβο Ρουβά και παράλληλα καλωσορίζουμε την τέταρτη μεταγραφή μας για φέτος, τον ποδοσφαιριστή Ναπολέοντα Ψαρρά.

Ο Ναπολέων γεννήθηκε στις 17/1/1999 στα Ιωάννινα και έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Κ17 και Κ20 του Π.Α.Σ Γιάννενα συμμετέχοντας και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, έχει αγωνιστεί στην Κ15 και Κ17 της Εθνικής Ελλάδος, στον Π.Ο. Φήκης όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ Εθνική, τη Θύελλα Κατσικάς με την οποία κατέκτησε επίσης το πρωτάθλημα για δύο σερί χρονιές και από όπου αποκτήθηκε.

Ευχόμαστε στον Φοίβο και τον Ναπολέων να είναι υγιείς και να έχουν επιτυχίες.

ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια