Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύεται και με Κ. Δημητριάδη ο Ιστορικός Όλυμπος

Ιστορικός Όλυμπος
26 Ιουλίου 2023 / 15:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ήλθε όμως η ώρα η ομάδα να διεκδικήσει όχι μόνο μια καλή παρουσία στην Α΄ΕΠΣΚ όπου αγωνίζεται, αλλά να είναι στις πρωταγωνίστριες ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Όλυμπος είναι η παλαιότερη εν ενεργεία ομάδα του νησιού μας με συνεχή παρουσία 89 χρόνων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και αγαπητή σε όλο το νησί. Είναι όμως και «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστήσει σε όποιο πρωτάθλημα πάρει μέρος. Βέβαια μετά από την πτώση από την Γ΄ Εθνική το 2014 παλεύει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, αφού οι διοικήσεις έβαλαν σαν πρωταρχικό στόχο να βελτιώσουν τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το έχουν πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ήλθε όμως η ώρα η ομάδα να διεκδικήσει όχι μόνο μια καλή παρουσία στην Α΄ΕΠΣΚ όπου αγωνίζεται, αλλά να είναι στις πρωταγωνίστριες ομάδες. Οι κινήσεις του Δ.Σ. αυτό δείχνουν ως σήμερα με τις ανακοινώσεις τους, σε ότι έχει σχέση με το έμψυχο δυναμικό.

Έτσι αφού έδωσαν ενωρίς τα χέρια με τον προπονητή Άκη Πανδή ώστε να συνεχίσει να κρατάει το τιμόνι της ομάδας ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους περσινούς ποδοσφαιριστές και με βάση τις ανακοινώσεις όλοι «οι βασικοί» συνεχίζουν με την ομάδα, ενώ προχωράει και σε μεταγραφικές κινήσεις.

Η πρώτη ήταν ο 23χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Ρίζος που θα συμπληρώσει τους Λίτο και Γουρδούκη από τον ΠΑΟ Σφακιανάκη, όπου αποκτήθηκε κει ο επίσης 23χρονος Σπύρος Αυλωνίτης. Έρχεται μια τρίτη προσθήκη για την ομάδα με ένα έμπειρο κεντρικό επιθετικό τον 33χρονο Κ. Δημητριάδη και σιγά-σιγά διαμορφώνεται ένα ρόστερ ικανό να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα, παρ΄ ότι θα είναι τουλάχιστον 3,4 τουλάχιστον ακόμη ομάδες που θα το επιδιώξουν.

 

Η ανακοίνωση για τον Δημητριάδη

 

Ο Όλυμπος ανακοινώνει με χαρά την τρίτη του μεταγραφή για φέτος. Καλωσορίζουμε ένα δικό μας παιδί, τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Δημητριάδη. Ο Κώστας γεννήθηκε στις 30/4/1990 στην Κέρκυρα και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο απο την ακαδημία του Ορφέα, ακολούθησε η Θύελλα, ο Όλυμπος, ο Αττικός Κολωνού (ΕΠΣ Αθηνών), ο Α.Π.Σ. Μπενίτσας, ο Κρόνος Αργυράδων, ο Αστέρας Λιαπάδων, ξανά ο Όλυμπος, ο Π.Α.Ο.Κορακιάνας από όπου και αποκτήθηκε. Ευχόμαστε στον Κώστα να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες.

 

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί ότι συνεχίζουν από την περσινή ομάδα οι Μυρίλλας, Βλαστός, Λίτος, Καραμάνος, Λιούμπας, Κοσκινάς, Χρ. Γραμμένος, Π. Γραμμένος, Παναγιωτίδης, Γκερδούκης, Ζώτος. Σίγουρα από την Θύελλα (την δεύτερη ομάδα του Ολύμπου) κάποιοι (2,3) νεαροί παίκτες θα προωθηθούν στον Όλυμπο, ο οποίος δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά θα ενισχυθεί περισσότερο.

ΦΩΤΟ@ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια