Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Δηλώσεις συμμετοχής και δικαιολογητικά των ομάδων

ΕΠΣΚ
18 Ιουλίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ενημερώνουμε ότι για όλα, προϋπόθεση πάντα είναι να ολοκληρώσουν το θέμα με το μητρώο της ΓΓΑ, όσα δεν έχουν τακτοποιηθεί, με την προθεσμία να λήγει στις 31 Ιουλίου 2023.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρχίζει σιγά-σιγά να μπαίνει σε τροχιά νέων πρωταθλημάτων η ΕΠΣ Κέρκυρας, έτσι έστειλε στα σωματεία ενημέρωση τόσο για την νέα προκήρυξη 2023-24 όσο και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να κάνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία. Ενημερώνουμε ότι για όλα, προϋπόθεση πάντα είναι να ολοκληρώσουν το θέμα με το μητρώο της ΓΓΑ, όσα δεν έχουν τακτοποιηθεί, με την προθεσμία να λήγει στις 31 Ιουλίου 2023.

 

Το δελτίο τύπου

 

Σας αποστέλλουμε, συνοδευτικά, την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Παρακαλούμε έγκαιρα και με βάση όσα προβλέπονται στην προκήρυξη να υποβληθούν:
1. Δήλωση συμμετοχής στο πρωταθλήματος και κυπέλλου υπογεγραμμένη και
σφραγισμένη με συμπληρωμένα όλα τα καταχωρημένα στοιχεία
2. Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου σας, και Υπεύθυνη Δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου τους, θεωρημένη από Κ.Ε.Π. (Άρθρο 2, παρ. 3α εδ.ιγ Καταστατικού Ε.Π.Ο.), διαφορετικά δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ η δήλωση συμμετοχής. Για κάθε αλλαγή, που θα προκύπτει στη σύνθεση του Δ.Σ θα ενημερώνεται άμεσα η διοργανώτρια αρχή
3. Παραχωρητήριο για τη χρήση γηπέδου, που εκδίδει ο αρμόδιος φορέας διαχείρισής του (ιδιώτης, σωματείο, Ο.Τ.Α).
4. Έγγραφο ορισμού αντίκλητου – εκπροσώπου του σωματείου μέλος του Δ.Σ.
5. Συνυποσχετικό Διαιτησίας
6. Πράξη συναίνεσης αξιωματούχων επικυρωμένη από ΚΕΠ ή μέσω gov.gr
Στη δήλωση συμμετοχής, καθώς και στο έγγραφο ορισμού του αντίκλητού σας θα αναφέρετε υποχρεωτικά τον αριθμό ΦΑΞ του σωματείου ή του εκπροσώπου σας καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), προκειμένου να αποστέλλονται έγκαιρα τα έγγραφα της Ε.Π.Σ.Κ.
Στην περίπτωση που ο αντίκλητος δεν έχει δυνατότητα χρήσης ΦΑΞ και e-mail τότε ορίζεται άλλος υπεύθυνος για τη λήψη της αλληλογραφίας του σωματείου, προκειμένου να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής.
Τα σωματεία είναι υπεύθυνα να ελέγχουν τη δυνατότητα χρήσης του Φαξ, του e-mail και της λήψης εγγράφων.
Όλα τα σχετικά έντυπα θα βρίσκονται στο site της Ένωσης, όπου και θα μπορείτε να τα εκτυπώσετε.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια