Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο μετάλλια για τον ΝΑΟΚ στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Κωπηλασία
17 Ιουλίου 2023 / 16:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου με 6 πληρώματα και συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Με απολογισμό δυο μετάλλια (ένα ασημένιο και ένα χάλκινο) και καλά πλασαρίσματα (δύο τέταρτες μία όγδοη και μια ένατη θέση) είναι ο απολογισμός από τούς κωπηλάτες του ΝΑΟΚ στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξήχθη στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων. Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που έγινε το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου με 6 πληρώματα και συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες. Ασφαλώς μια επιτυχημένη παρουσία με ελπίδες για ακόμη καλύτερο μέλλον και επιτυχίες του Ομίλου.

Τα αποτελέσματα:

Η Έλενα Διαβάτη ήταν 2η στο σκιφ κορασίδων και πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ χάλκινο μετάλλιο μετά την κατάληψη της 3ης θέσης πήρε η τετράκωπος με πηδαλιούχο των παίδων με Δ. Βλαχόπουλο, Σπ. Μηλιορίζο, Ηρ. Θεοδοσόπουλο, Άγγελο Τραϊανόπουλο και τον Γ. Πελάη πηδαλιούχο.

Το διπλό σκιφ κορασίδων με την Άρτεμις Ζερβού και την Λυδία Δροσοπούλου πήρε την 4η θέση, όπως και στο σκιφ παίδων ο Αχιλλέας Μοναστηριώτης. Την 8η θέση πήραν στο διπλό σκιφ κορασίδων η Ιουλία Τρύφωνα με την Ισμήνη Λιντοβόη, ενώ ο Ιάσωνας Κούρκουλος ήταν 9ος στο σκιφ παίδων.

Ασφαλώς η εμφάνιση του ΝΑΟΚ αφήνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια, ήταν βαθμολογικά στην 5η θέση ανάμεσα σε 24 σωματεία που πήραν μέρος και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τον προπονητή (επικεφαλής) Αλέξανδρο Γκόγκα, τον πρόεδρο και 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια