Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣΚ: Λύση συμβιβαστική ή λύση στις δικαστικές αίθουσες;

ΕΠΣΚ
12 Ιουλίου 2023 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Βέβαια είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, η κάθε πλευρά μπορεί να στηρίζει τη δική της αλήθεια, αλλά ξέρουμε ότι για να φτάσουν τα πράγματα ως την απόλυση, έγινε κάποιο «σημαντικό φάουλ» τουλάχιστον αυτό εκτιμά η πλευρά της Ένωσης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας, είχε πρόβλημα με την υπάλληλο του γραφείου, όπου φαίνεται ότι θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες. Και αυτό γιατί υπήρξε θέμα ανάμεσα στην πρώην πλέον υπάλληλο και της Ένωση, πολύ σοβαρό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μες αποτέλεσμα να φτάσουμε στα εξώδικα και στην απόλυση της.

Βέβαια είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, η κάθε πλευρά μπορεί να στηρίζει τη δική της αλήθεια, αλλά ξέρουμε ότι για να φτάσουν τα πράγματα ως την απόλυση, έγινε κάποιο «σημαντικό φάουλ» τουλάχιστον αυτό εκτιμά η πλευρά της Ένωσης.

Αποτέλεσμα όλων αυτών να μείνουν για αρκετές μέρες κλειστά τα γραφεία και άνοιξαν μόλις την Δευτέρα 10 Ιουλίου. Σίγουρα ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος, ήλθε μια νέα υπάλληλος, που θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να μάθει τις πολλές και ξεχωριστές λειτουργίες της Ένωσης, με τη διοίκηση να έχει ενημερώσει την ΕΠΟ και να έχει ζητήσει και τη δική της βοήθεια και στήριξη, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Η Διοίκηση της Ένωσης δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το συμβάν, το σεβόμαστε και θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, γνωρίζουμε το επεισόδιο, αλλά καλό είναι να βρεθεί η λύση ανάμεσα στις δυο πλευρές και να μην φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Η ΕΠΣΚ υπενθύμισε με ανακοίνωσή της στα σωματεία την ανάγκη να προλάβουν τις ημερομηνίες για το μητρώο, θέτοντας μάλιστα τον δικηγόρο Βασίλη Προβατά στη διάθεση των σωματείων για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν.

 

Η ανακοίνωση

 

Σας ενημερώνουμε ότι η καταλυτική ημερομηνία επικυροποίησης των στοιχείων στο Αθλητικό Μητρώο καθώς και άλλες εκκρεμότητες είναι 30/07/2023.
Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να προβούν άμεσα στην επικυρωποίηση των στοιχείων τους.

Σε περίπτωση που αδυνατούν να απευθύνονται στον δικηγόρο Βασίλειο Προβατά
με τον οποίο συνεργάζεται η Ένωση για τον συγκεκριμένο σκοπό (κινητό 6974434526).

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια