Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην ΑΕ Λευκίμμης για 4η χρονιά ο Π. Ματσοβίλα

ΑΕΛ
10 Ιουλίου 2023 / 15:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Ματσοβίλα είναι αυτός που ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα συνεχίσει να είναι κυματοθραύστης στις επιθέσεις των αντιπάλων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει η ΑΕ Λευκίμμης τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περσινής ομάδας, αυτούς που θέλει να συνεχίσουν, μετά και από τις επιθυμίες του προπονητή Π. Κορομπόκη. Έτσι μετά τους Κωστακιώτη, Βασιλάκη, Πανταζή, Πουλημένο, ανακοινώνεται και 5ος βασικός ποδοσφαιριστής ο οποίος θα συνεχίσει στην «Βασίλισσα του Νότου» στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό ταξίδι της Γ΄ Εθνικής. Ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Ματσοβίλα είναι αυτός που ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα συνεχίσει να είναι κυματοθραύστης στις επιθέσεις των αντιπάλων.

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ματσοβίλα.

Με την εμπειρία του και το γνωστό πάθος ο Παναγιώτης θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν να είναι εκ των αρχηγών μας και ο "βράχος" της άμυνάς μας!

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια