Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει στην ΑΕ Λευκίμμης και ο Ν. Πουλημένος

ΑΕΛ
07 Ιουλίου 2023 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αυτή τη φορά συμφώνησε να συνεχίσει με την ομάδα ο δυναμικός αμυντικός Νίκους Πουλημένος, ένας παίκτης που παίζει με πάθος, τα δίνει όλα σε κάθε ματς και μπορεί να αγωνιστεί εξ ίσου καλά και στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης, σιγά-σιγά «κλείνει» τους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν που θέλει να κρατήσει, έτσι μετά τους Κωστακιώτη, Βασιλάκη και Πανταζή, ήλθε μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας. Αυτή τη φορά συμφώνησε να συνεχίσει με την ομάδα ο δυναμικός αμυντικός Νίκους Πουλημένος, ένας παίκτης που παίζει με πάθος, τα δίνει όλα σε κάθε ματς και μπορεί να αγωνιστεί εξ ίσου καλά και στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια.

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πουλημένο!

Ο 26χρονος δυναμικός αμυντικός θα συνεχίσει να «αναχαιτίζει» κάθε προσπάθεια των αντιπάλων επιθετικών για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν!

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια