Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το μπαμ η ΓΕΚ με την απόκτηση του Στάθη Περούλη

ΓΕΚ
30 Ιουνίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σίγουρα η ΓΕΚ θα θελήσει να επιστρέψει στην Α1 και η προσθήκη του Περούλη της αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες, η εμπειρία του, οι γνώσεις του και το σκοράρισμά του αποτελούν εγγύηση για κάτι πολύ θετικό τη σεζόν που έρχεται.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Στάθης Περούλης μπορεί να έφτασε τα 38 του χρόνια, αλλά παραμένει ένας σπουδαίος παίκτης του μπάσκετ, με εμπειρίες που ελάχιστοι εν ενεργεία Κερκυραίοι έχουν. Φόρεσε τη φανέλα ομάδων με ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ (Άρης, Απόλλων Πατρών, Κολοσσός Ρόδου). Η απόφασή του να μεταγραφεί στην ΓΕ Κέρκυρας η οποία θα παίξει τη νέα χρονιά στην Β΄ΕΣΚΑΒΔΕ (υποβιβάστηκε τη σεζόν που τελείωσε) ξάφνιασε πολλούς μπασκετόφιλους στο νησί, αλλά μετά από μια μεγάλη διαδρομή και αφού έφτασε στο ανώτατο επίπεδο που μπορούσε, ο Στ. Περούλης αποφάσισε να πάει σε μια ομάδα που μπορεί να μην παίζει σε μεγάλη κατηγορία, αλλά μετράνε πολλά πράγματα σε μια τέτοια απόφαση και όχι η κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Εκεί άλλωστε υπάρχει ο Ηλίας Χατζής ο άνθρωπος που έχει την καθολική αποδοχή από τους φίλους του μπάσκετ στο νησί, όλοι ξέρουμε την τεράστια ανιδιοτελή προσφορά του στο μπάσκετ γενικότερα και ο σεβασμός και η αγάπη των αντιπάλων στο πρόσωπό του είναι η απόδειξη. Σίγουρα η ΓΕΚ θα θελήσει να επιστρέψει στην Α1 και η προσθήκη του Περούλη της αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες, η εμπειρία του, οι γνώσεις του και το σκοράρισμά του αποτελούν εγγύηση για κάτι πολύ θετικό τη σεζόν που έρχεται.

 

Η ανακοίνωση της ΓΕΚ

 

Η Γυμναστική Εταιρεία Κέρκυρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου αθλητή Στάθη Περούλη. Ο Στάθης έχει καταφέρει να πετύχει πολλές διακρίσεις και ανόδους στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στις Ακαδημίες του Φαίακα και 16 ετών πήρε μεταγραφή για το εφηβικό του Άρη Θεσσαλονίκης. Επίσης αγωνίστηκε Κολοσσό Ρόδου (Α2 πρωταθλητής), Δόξα Άρτας και ΕΑ Πατρών, Κόρινθο (Γ΄ Εθνική), Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), Απόλλων Πατρών (άνοδος Α2), Ιππότες, Φαίακας (Γ΄ και Β΄ Εθνική), Ιόνιος (Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ).

Το ΔΣ της Γ.Ε. Κέρκυρας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στη σεζόν που έρχεται.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Στ. Περούλης δήλωσε: «Ευχαριστώ την διοίκηση της ΓΕΚ για την υπέρβαση που έκανε για να γίνω παίχτης της ομάδας. Ανυπομονώ για την συνεργασία μου με τον κόουτς Σπύρο Δεσύλλα και όλοι μαζί να εκτοξεύσουμε την ομάδα της ΓΕΚ αγωνιστικά έχοντας μόνο επιτυχίες και νίκες».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια