Τρίτη 07.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Σπ. Δεσύλλα στο τιμόνι τη νέα σεζόν η ΓΕ Κέρκυρας

ΓΕΚ
17 Μαΐου 2023 / 16:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΓΕ Κέρκυρας δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην Β΄, όπου θα συνεχίσει την προσπάθεια να καθιερωθεί, μετά την επιστροφή της στα πρωταθλήματα, όπου «έλειπε» πάνω από δέκα χρόνια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΓΕ Κέρκυρας δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην  Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην Β΄, όπου θα συνεχίσει την προσπάθεια να καθιερωθεί, μετά την επιστροφή της στα πρωταθλήματα, όπου «έλειπε» πάνω από δέκα χρόνια.
Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα είναι η πρόσληψη προπονητή ο οποίος θα κάνει με το Δ.Σ. το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και αυτό έκανε η ΓΕΚ. Ένας καταξιωμένος στο χώρο προπονητής, ο Σπύρος Δεσύλλας ήταν η επιλογή της ομάδας. Μια δοκιμασμένη λύση, με έναν άνθρωπο που είναι στο χώρο της προπονητικής 30 χρόνια, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να κτίσει τη νέα ομάδα που θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα:
 
Η ανακοίνωση
 
Ο Σπύρος Δεσύλλας θα είναι  ο νέος προπονητής της ομάδας μας.
Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σπύρο Δεσύλλα ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας. Ο coach Δεσύλλας έχει πλούσια παρουσία στα δρώμενα του Κερκυραϊκού μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια, έχει διατελέσει σε όλα τα ηλικιακά τμήματα προπονητής επί σειρά ετών στο Φαίακα.
Έχει επίσης εργαστεί στον Κόρκυρα-Κ.Γ.Σ. - Ιόνιο - Λέων - Σχερία. Την προηγούμενη σεζόν ήταν προπονητής στην under 21 του Ιονίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια