Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Κύπελλο Ολυμπιάδας στα Γιάννενα ο Ναυσίθοος

Κύπελλο Ολυμπιάδας
22 Ιουνίου 2023 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Κάποιοι από αυτούς είναι διασυλλογικοί, έχουν όρια, βαθμολογίες κλπ, κάποιοι γίνονται για να μπορέσουν να μπουν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες στο πνεύμα των αγώνων.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Οι κολυμβητικοί αγώνες στα Γιάννενα για παιδιά μικρών ηλικιών είναι συχνοί και η συμμετοχή ομάδων της ΒΔ Ελλάδας, τους δίνει ξεχωριστή αξία. Στους αγώνες αυτούς και οι ομάδες κολύμβησης από την Κέρκυρα παίρνουν μέρος. Κάποιοι από αυτούς είναι διασυλλογικοί, έχουν όρια, βαθμολογίες κλπ, κάποιοι γίνονται για να μπορέσουν να μπουν οι νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες στο πνεύμα των αγώνων.

Ένας τέτοιος αγώνας με την ονομασία Κύπελλο Ολυμπιάδας έγινε το περασμένο Σάββατο στα Γιάννενα, εκεί ο Ναυσίθοος πήρε μέρος με πολυπληθή ομάδα 32 παιδιών μικρών ηλικιών και ενημέρωσε γι αυτό.

 

Η ανακοίνωση

 

Το Σάββατο 17/6/23 για μια ακόμη χρόνια ο Ναυσίθοος συμμετείχε στους αγώνες 6-9 ετών στο Κύπελλο Ολυμπιάδας στα Ιωάννινα με 32 μικρούς κολυμβητές/τριες. Στόχος ήταν η απόκτηση εμπειριών και η εξοικείωση τους με τις αγωνιστικές διαδικασίες αφού σιγά-σιγά κάποια από τα δελφινάκια θα ενταχθούν σε προαγωνιστικές ομάδες. Συνοδοί προπονητές ήταν η Άντζελα Γάτσιου και η Πόπη Ασπιώτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στην Ολυμπιάδα Ιωαννίνων και στον προπονητή Φίλιππο Καραμπίνα για την υπέροχη διοργάνωση και φιλοξενία ,μια πολύ σημαντική εμπειρία Κολυμβητικών Αγώνων, για τα μικρά δελφίνια των Ακαδημιών μας, να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια