Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελευταία φετινή προπόνηση της Ακαδημίας της ΑΕΛ με Νίκιτς

ΑΕΛ
16 Ιουνίου 2023 / 17:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκλεισαν τα σχολεία, κλίνουν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου τη σεζόν και οι μικροί ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαίρι τους. Είναι κάτι που έχουν ανάγκη και πρέπει να μην τους το στερεί κανένα άθλημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκλεισαν τα σχολεία, κλίνουν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου τη σεζόν και οι μικροί ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαίρι τους. Είναι κάτι που έχουν ανάγκη και πρέπει να μην τους το στερεί κανένα άθλημα.

Μια από τις Ακαδημίες που σιγά-σιγά σταματάνε για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι και αυτή της «Βασίλισσας του Νότου» της ΑΕ Λευκίμμης όπου την Κυριακή πέφτει η αυλαία για τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν που ήταν πολύ καλή για την ανδρική ομάδα και όπου οι Ακαδημίες είχαν πολύ καλή παρουσία στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ. Στο κλείσιμο της σεζόν γίνεται σε πολλές ακαδημίες με αγώνα των παιδιών με τους γονείς (παίζουν αντίπαλοι), ενώ κάθε μια φτιάχνει το δικό της αποχαιρετιστήριο πρόγραμμα. Στην ΑΕΛ θέλησαν να έχουν μαζί τους έναν εξαιρετικό (πέραν της ποδοσφαιρικής του αξίας) σε ήθος, προσωπικότητα και ανθρωπιά πρώην (πέρσι) αρχηγό της ΑΕΛ τον Branislav Nikic, που θα είναι στο κλείσιμο, θα μιλήσει στα παιδιά και στους γονείς και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Να σημειώσουμε ότι Branislav Nikic φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και ήταν αρχηγός της την περίοδο 2021-22, ενώ τη σεζόν που τελείωσε στα 40 του χρόνια αγωνίστηκε με τον ΑΟ Παξών. Έχει παίξει σε πολλές ομάδες επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους ο ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιτωλικό και στο εξωτερικό. Η Ακαδημία της ΑΕΛ ενημέρωσε για το Κυριακάτικο πρόγραμμά της.

 

Το δελτίο τύπου

 

Την ερχόμενη Κυριακή στις 19.30 έχουμε το τελευταίο μας ραντεβού με τα μικρά μας αστεράκια για τη φετινή σεζόν. Μαζί μας θα είναι και ο μεγάλος Branislav Nikic, ένας αθλητής και άνθρωπος – πρότυπο, ο οποίος θα μιλήσει σε παιδιά και γονείς, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Η τελευταία αυτή προπόνηση θα περιλαμβάνει φυσικά ποδόσφαιρο και παιχνίδι με τη συμμετοχή των γονιών, αλλά και φαγητό για όλους. Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια