Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα συνεχίσει να γράφει ιστορία η «Βασίλισσα του Νότου»

ΑΕΛ
12 Ιουνίου 2023 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για ένα ερασιτεχνικό νησιώτικο σωματείο με τα πολλά εκτός έδρας ματς, η Γ΄ Εθνική είναι πολυτέλεια, αν υπολογίσει κανείς το τεράστιο κόστος που απαιτείται κάθε σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για ένα ερασιτεχνικό νησιώτικο σωματείο με τα πολλά εκτός έδρας ματς, η Γ΄ Εθνική είναι πολυτέλεια, αν υπολογίσει κανείς το τεράστιο κόστος που απαιτείται κάθε σεζόν. Ιδιαίτερα για την ερχόμενη 2023-24 με 18 ομάδες σε κάθε ένα από τους τέσσερις Ομίλους, μια ομάδα της Κέρκυρας θα πρέπει να υπολογίσει ότι θα χρειαστεί 200.000€ περίπου απλά για να σταθεί και να διεκδικήσει την παραμονή της.

Η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕ Λευκίμμης, είναι πλέον «Βασίλισσα» και της Γ΄ Εθνικής, αφού μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας, θα δώσει το παρόν για 7η χρονιά. Αυτό είναι μια απόφαση της ομάδας που πήρε το Σάββατο 10/6, αφού το Δ.Σ. δεν έχει άλλη σκέψη παρά να συνεχίσει η ΑΕΛΑΡΑ (όπως την αποκαλούν στο Νότο) να γίνει τις μάχες και να γεμίζει χαρές τους φίλους της, αλλά και κάθε Κερκυραίο που αγαπάει το νησί του και το ποδόσφαιρο.

Επειδή το κόστος είναι μεγάλο και πρέπει να υπάρξει πάντα μια συζήτηση, ένας προϋπολογισμός, ένας προγραμματισμός, η διοίκηση τα μέτρησε όλα και μετά από συζήτηση πήρε την απόφασή της την για την οποία ενημέρωσε.

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

 

Σήμερα (Σάββατο 10 Ιουνίου) στα γραφεία του σωματείου μας συνεδρίασε το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι, φέτος και για έβδομη (7) συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, τον φίλαθλο κόσμο της Λευκίμμης και ολόκληρης της Κέρκυρας που στέκονται δίπλα μας ακόμη μία χρονιά σε αυτό το ταξίδι!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ήδη σε εγρήγορση και προετοιμάζεται για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Υποσχόμαστε να είναι γεμάτη συγκινήσεις και χαρά!!!

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις...

 

Όλα δείχνουν ότι το νερό μπήκε στ΄ αυλάκι για τη νέα σεζόν και η διοίκηση θα ξεκινήσει επαφές για τη στελέχωση της ομάδας, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές κλπ. Καλή επιτυχία στην Ιστορική αυτή ομάδα που έχει αναδείξει σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια