Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνες χάντμπολ του ΚΓΣ με ΟΑ Ηγουμενίτσας και Αναγέννηση Άρτας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
12 Ιουνίου 2023 / 15:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεθοδικότητα και υπομονή λειτουργεί το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού, με τον προπονητή και συντονιστή του, Νίκο Πέρρο να κάνει μαζί με τους συνεργάτες του εξαιρετική δουλειά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μεθοδικότητα και υπομονή λειτουργεί το τμήμα χάντμπολ του Κερκυραϊκού, με τον προπονητή και συντονιστή του, Νίκο Πέρρο να κάνει μαζί με τους συνεργάτες του εξαιρετική δουλειά. Μην ξεχνάμε ότι χάρις στον κ. Πέρρο το χάντμπολ βρίσκεται στην Κέρκυρα και οι διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, έχουν τη σφραγίδα του.

Η ανάπτυξη και η σωστή εκμάθηση του αθλήματος ξεκινάει από τα μικρά παιδιά και εκεί ρίχνεται όλο το βάρος και στον Κερκυραϊκό, όπως παλιότερα το είχε προγραμματίσει και δούλευε το τμήμα του Φαίακα. Μάλιστα η δυνατότητα τα παιδιά να παίρνουν μέρος σε τουρνουά με ομάδες άλλων περιοχών ή και επίσημους αγώνες μικρών ηλικιακά κατηγοριών τους δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και τα βοηθάει επίσης στην ποιοτική τους ανάταση.

Έτσι και την Κυριακή είχαμε με τον Κερκυραϊκό ακόμη δυο ομάδες από κοντινούς νομούς να έρχονται στην Κέρκυρα και τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα παιγνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων περνάνε πάντα σε δεύτερη μοίρα, αφού πρωτίστως οι προπονητές βλέπουν τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση οι ομάδες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Για την συμμετοχή από Θεσπρωτία και Άρτα, σε αγώνες στο κλειστό του ΕΑΚΚ με τις ομάδες του Κερκυραϊκού, υπάρχει η απαραίτητη ενημέρωση.

 

Το δελτίο τύπου του ΚΓΣ

 

Κυριακή (11/6) "γεμάτη" με παιγνίδια ...υποδεχθήκαμε την Φίλη ομάδα Ο.Α. Ηγουμενίτσας και την Αναγέννηση Άρτας... επίσημοι αγώνες για τις κατηγορίες Παμπαίδων Β΄, Παγκορασίδων Β (Κ14) και Μίνι αγοριών και κοριτσιών (Κ12). Η Κερκίδα χειροκρότησε όλες τις ομάδες .... τα παιδιά έπαιξαν και έμειναν ευχαριστημένα και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους για τους στόχους των επόμενων προπονήσεων. Βασικός στόχος το "σωστό" για την ηλικία τους χάντμπολ!!!

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια