Δευτέρα 01.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο του Προέδρου Υποδομών της ΕΠΣΚ, Ν. Κουρσάρη

ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ
07 Ιουνίου 2023 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοργάνωση τη σεζόν που τελείωσε των πρωταθλημάτων υποδομών ήταν άκρως πετυχημένη, έστω και αν δεν ολοκληρώθηκε αυτό των Κ12 αφού πολλά σωματεία αδυνατούσαν να ανταποκριθούν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοργάνωση τη σεζόν που τελείωσε των πρωταθλημάτων υποδομών ήταν άκρως πετυχημένη, έστω και αν δεν ολοκληρώθηκε αυτό των Κ12 αφού πολλά σωματεία αδυνατούσαν να ανταποκριθούν.
Η επιτυχία αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της οφείλετε στον Νίκο Κουρσάρη, πρόεδρο των υποδομών, αφού μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά και τα σωματεία τελείωσαν δυο πρωταθλήματα Κ14 και Κ16 μέσα σε υπέροχο κλίμα από όλες τις ομάδες και τους διαγωνιζόμενους. Η συμμετοχή των παιδιών και όχι το τελικό αποτέλεσμα μετράνε πολύ περισσότερο, το ήθος και η κοινωνικότητα μέσα από αυτά τα ματς που αποκτούν επιπλέον τα παιδιά.
 
Ο Πρόεδρος της επιτροπής των Υποδομών Ν. Κουρσάρης, με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προχώρησε στην παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:
 
Καταφέραμε μαζί με την συνεργασία όλων των σωματείων να υπάρξει ένας προγραμματισμός στα πρωταθλήματα υποδομών και να μπουν οι βάσεις σαν οδηγός για την επόμενη χρονιά, πάντα με το πλαίσιο και τις παραμέτρους που ορίζει η ΕΠΟ στο κομμάτι των Υποδομών(Grassroots).
Συγχαρούμε όλα τα σωματεία για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και την ανταγωνιστική εικόνα τους, καθώς και τους πρωταθλητές των Τελικών Κ14 ΑΓΣ ΟΡΦΕΑΣ και Κ16 ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ για την επιτυχία τους, τα παιδιά και τους προπονητές και τα μέλη των ομάδων αλλά και τους γονείς.
Περιμένουμε τις ιδέες σας και τις παρατηρήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εγγράφως για να μπορέσουμε εγκαίρως να καταρτίσουμε το πλάνο της νέας χρονιάς με σκοπό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα υποδομών από τις αρχές του Οκτωβρίου.

Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος των Υποδομών Κουρσάρης Νικόλαος
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια