Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Λέοντες πρωταθλητές εφήβων στο Indoor Cricket

ΚΡΙΚΕΤ
22 Μαΐου 2023 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα κλειστού χώρου στην κατηγορία των εφήβων, από την Ελληνική Ομοσπονδία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα κλειστού χώρου στην κατηγορία των εφήβων, από την Ελληνική Ομοσπονδία. Στο κλειστό του ΕΑΚΚ, έγινε το F4, με την ομάδα των λεόντων να νικά στον τελικό τον Βύρωνα και να κατακτά τον τίτλο του 2023. Για όσα έγιναν σε ημιτελικούς και τελικό ενημέρωσε η ΕΛΟΚ.
 
Το δελτίο τύπου
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κρίκετ κλειστού χώρου το Σάββατο 20 Μαΐου στο ΕΑΚ Κέρκυρας για τη κατηγορία Εφήβων.
Ο πρώτος αγώνας του Final Four διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ- Α.Ο.Δ.Π. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ, ο πρώτος του ομίλου και ο τέταρτος του ομίλου αντίστοιχα και ο νικητής θα προκρίνονταν στο τελικό ενώ ο ηττημένος στο μικρό τελικό. Νικητής του αγώνα ήταν οι Λέοντες με 2 wkts και το αποτέλεσμα του αγώνα αναλυτικά είναι: Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ- Α.Ο.Δ.Π. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ 112-111runs.
Ο δεύτερος αγώνας του Final Four διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΤΛΑ- Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ όπου νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Βύρωνα με 15 runs και προκρίθηκε στο τελικό με την ομάδα των Λεόντων. Πιο αναλυτικά το αποτέλεσμα του αγώνα είναι: Α.Σ. ΑΤΛΑ- Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ 113 -128runs.
Ο μικρός τελικός του Final Four των Εφήβων διεξήχθη μεταξύ των ηττημένων ομάδων Α.Ο.Δ.Π. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ-Α.Σ. ΑΤΛΑΣ με την ομάδα του Δεκάθλου να κερδίζει με 21 runs και να κατατάσσεται 3η στη κατηγορία.
Ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2023 μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ανέδειξε μεγάλο νικητή την ομάδα των Λεόντων όπου κέρδισαν με 4 wkts. Αναλυτικά το αποτέλεσμα του τελικού Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ 37-41.
H τελική κατάταξη του Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2023 έχει ως εξής:
1. Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
2. Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ
3. Α.Ο.Δ.Π. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ
4. Α.Σ. ΑΤΛΑΣ
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του αθλητή των Λεόντων Παντελή Σκoρδίλη όπου αναδείχθηκε από τους διαιτητές ο καλύτερος παίχτης του τελικού.
Συγχαρητήρια στην ομάδα των Λεόντων καθώς και σε όλους τους αθλητές.
Με το τέλος των αγώνων ακολούθησαν απονομές από μέλη του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ.
Οι διαιτητές των αγώνων ήταν οι Αυθίνος Γιάννης και Ρέβης Μιχάλης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια