Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελικός Ορφέας – ΑΕ Κανονιού στο πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
12 Μαΐου 2023 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΠΣΚ τελείωσαν, αλλά υπάρχει αγωνιστική δράση με τα πρωταθλήματα υποδομών που βρίσκονται πριν το φινάλε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΠΣΚ τελείωσαν, αλλά υπάρχει αγωνιστική δράση με τα πρωταθλήματα υποδομών που βρίσκονται πριν το φινάλε. Μάλιστα στην κατηγορία των παίδων Κ-14 θα έχουμε τον τελικό του πρωταθλήματος την Κυριακή 14 Μάη. Σε αυτόν θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο ομάδες οι οποίες εδρεύουν στο Κανόνι και τα γήπεδά τους είναι το ένα δίπλα στο άλλο.
Πρόκειται για τον Ορφέα, μια ομάδα που έχει κάνει τη δική της διαδρομή στο τοπικό ποδόσφαιρο, έχοντας παρουσία και στην Α1 ανδρών. Με ιδιόκτητο γήπεδο έχει αναπτύξει ακαδημίες με εξαιρετική παρουσία στο τοπικό ποδόσφαιρο και αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αναδειχθεί από τις τάξεις του.
Από την άλλη η ΑΕ Κανονιού, είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων, ανήκει στο “Sfakianakis Football-Athletic Club” που έχει έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ το οποίο έχει ενοικιάσει. Είναι μια από τις ομάδες των ακαδημιών που λειτουργούν στα πρότυπα και με προγράμματα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα έχουμε δει πολύ αξιόλογους νεαρούς ποδοσφαιριστές με μέλλον.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Ολύμπου και θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ σε περίπτωση που δεν έχουμε νικητή στη διάρκειά του τότε θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια