Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρωτάθλημα κρίκετ Εφήβων, Παγκορασίδων κλειστού χώρου

ΚΡΙΚΕΤ
02 Μαΐου 2023 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κρίκετ κλειστού χώρου έγιναν στο ΕΑΚΚ την Κυριακή 30 Απρίλη, στις κατηγορίες Εφήβων και Πανκορασίδων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κρίκετ κλειστού χώρου έγιναν στο ΕΑΚΚ την Κυριακή 30 Απρίλη, στις κατηγορίες Εφήβων και Πανκορασίδων. Η Ομοσπονδία ενημέρωσε γι αυτούς με ανακοίνωσή της.
 
Το δελτίο τύπου της ΕΛΟΚ
 
Διεξήχθησαν οι αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων κρίκετ κλειστού χώρου τη Κυριακή 30 Απριλίου στο ΕΑΚ Κέρκυρας για τις κατηγορίες Εφήβων και Πανκορασίδων.
Ο πρώτος και ο τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ-Α.Π.Σ. Η ΝΑΥΣΙΚΑ και Α.Π.Σ. Η ΝΑΥΣΙΚΑ- Α.Σ. ΑΤΛΑΣ δεν διεξήχθησαν καθώς η ομάδα της Ναυσικάς δεν προσήλθε στο γήπεδο να αγωνιστεί με αποτελέσματα οι αγώνες να κατοχυρώνονται με σκόρ 100-0 υπέρ των ομάδων του Βύρωνα και του Άτλα.
Ο επόμενος αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ- Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ με την ομάδα των Λεόντων να κερδίζει με 5 wicketsκαι σκορ 47-48 runs.
Στη συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πανκορασίδων διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ.Γ.Σ.-Α.Π.Σ. Η ΝΑΥΣΙΚΑ με την ομάδα της Ναυσικάς να κερδίζει με 27 runs και σκορ142-169 runs.
Συνεχίστηκαν οι αγώνες για την ίδια κατηγορία μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ-Α.Π.Σ Η ΝΑΥΣΙΚΑ με την ομάδα της Ναυσικάς να κερδίζει με 16 runs και σκορ 140-156 runs.
Στην συνέχεια οι Λέοντες αντιμετώπισαν την ομάδα του Κ.Γ.Σ. όπου κέρδισαν με 3wickets και σκορ του αγώνα153-150 runs.
Ο Κ.Γ.Σ. στη συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα της Ναυσικάς που βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα και κέρδισε ξανά με 39runs και σκορ 166-127runs.
Oεπόμενος αγώνας για την ίδια κατηγορία ήταν μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ Η ΝΑΥΣΙΚΑ-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ με την ομάδα της Ναυσικάς να κερδίζει με 9 runs και σκορ 144-135 runs.
Ο τελευταίος αγώνας της ημέρας δεν διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Κ.Γ.Σ.-Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ καθώς η ομάδα του Κ.Γ.Σ. δεν προσήλθε στο γήπεδο να αγωνιστεί και ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ της ομάδας των Λεόντων με σκορ 100-0.
Οι διαιτητές των αγώνων ήταν οι Σταμάτης Δόϊκας, Αυθίνος Γιάννης και Ρέβης Μιχάλης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια