Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Δόξας Πύρρου στον τελικό ανόδου ο Ιόνιος

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
28 Απριλίου 2023 / 17:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος είναι μόλις δυο νίκες πριν την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική, κάτι που είναι εφικτό να πετύχει και να γράψει ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα έχει δυνατότητα να συμμετάσχει σε Πανελλήνια κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος είναι μόλις δυο νίκες πριν την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική, κάτι που είναι εφικτό να πετύχει και να γράψει ιστορία, αφού για πρώτη φορά θα έχει δυνατότητα να συμμετάσχει σε Πανελλήνια κατηγορία. Για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο της σεζόν και αυτό δεν είναι άλλο από την ΑΕ Δόξα Πύρρου Άρτας με την οποία θα δώσει τη μάχη της ανόδου και θα την κερδίσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δυο νίκες.
Με βάση την προκήρυξη θα έχουμε από ένα αγώνα στην έδρα κάθε ομάδας και αν χρειαστεί και 3ο ματς θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Το ξεκίνημα θα γίνει το Σάββατο 29 Απρίλη στην Άρτα όπου ο Ιόνιος στο «Νέο Τ9 Άρτας» στις 18:00 θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κορυφαία ομάδα του 1ου Ομίλου της ΕΣΚΑΒΔΕ, η οποία ξεπέρασε εύκολα με δυο νίκες τη Νικόπολη στην α΄ φάση των μπαράζ. Δύσκολο ματς, αλλά θεωρούμε ότι ο Ιόνιος είναι καλύτερος, πιο πλήρης σαν ομάδα και θα μπορέσει να πάρει τη νίκη στην Άρτα και να τελειώσει μετά εδώ την υπόθεση άνοδος.
Να σημειώσουμε ότι όπως και ο Ιόνιος, έτσι και η ΑΕ Δόξα Πύρρου είναι αήττητες ως τώρα τη φετινή σεζόν. Σίγουρα και για τις δυο είναι ματς στρατηγικής, θα υπάρχει άγχος, περισσότερο από τους γηπεδούχους που αν χάσουν θα είναι σε μειονεκτική θέση, όλα είναι ανοικτά, ελπίζουμε και ευχόμαστε ο Ιόνιος να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια