Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ιόνιος με την ΑΕ Δόξα Πύρρου Άρτας για μια θέση στη Γ΄ Εθνική

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
25 Απριλίου 2023 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος κάνοντας ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα με 16 νίκες σε 16 ματς και «καθαρίζοντας» εύκολα τον ΑΣ Λέων Μεσολογγίου στην α΄ φάση των μπαράζ με δυο νίκες 104-65 εντός και 81-65 εκτός πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ιόνιος κάνοντας ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα με 16 νίκες σε 16 ματς και «καθαρίζοντας» εύκολα τον ΑΣ Λέων Μεσολογγίου στην α΄ φάση των μπαράζ με δυο νίκες 104-65 εντός και 81-65 εκτός πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕ Δόξα Πύρρου Άρτας, με την οποία θα παίξει τους κόπους της χρονιάς, αφού μια από τις δυο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα της Άρτας «καθάρισε» και αυτή με δυο νίκες την Νικόπολη, 78-72 εντός έδρας και 84-67 εκτός έδρας και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ιόνιο. Να σημειώσουμε ότι και η ομάδα της Άρτας πέτυχε το απόλυτο στη διάρκεια του πρωταθλήματος στον Όμιλό της, έτσι θα έχουμε αντιμέτωπες δυο ομάδες οι οποίες από την αρχή της σεζόν παραμένουν αήττητες.

Στη σειρά αυτή για την ανάδειξη της ομάδας που θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική, θα έχουμε διπλούς αγώνες, εντός και εκτός έδρας των ομάδων και ανεβαίνει αυτή που θα κάνει δυο νίκες. Σε περίπτωση που μετά τους δυο αγώνες έχουμε από μια νίκη κάθε ομάδας, τότε θα γίνει και τρίτο ματς σε ουδέτερη έδρα. Προγνωστικά δεν χωράνε, στη σειρά αυτή των αγώνων, είναι πολύ δυνατές και οι δυο ομάδες και όποια βρεθεί σε καλύτερη μέρα μπορεί να πετύχει το στόχο της.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια