Σάββατο 21.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λήξη πρωταθλημάτων με συγχαρητήρια της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
27 Απριλίου 2023 / 16:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση μετά την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων (μένει ένα ματς) και την ολοκλήρωση (την Κυριακή) της Γ΄ Εθνικής εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση μετά την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων (μένει ένα ματς) και την ολοκλήρωση (την Κυριακή) της Γ΄ Εθνικής εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση στην οποία πέραν των άλλων δέχεται τις όποιες αστοχίες ή παραλήψεις έγιναν. Η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια έγινε και λάθη έγιναν και θα γίνονται, αλλά ανθρώπινα. Σημασία έχει ότι στα τοπικά πρωταθλήματα τόσο για τους πρωταθλητές, όσο και για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν δεν υπήρξαν παράπονα και κυρίως αμφισβητήσεις και αυτό από μόνο του λέει πολλά.
Σίγουρα η διαιτησία και πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο, σε πολύ χαμηλότερο βαθμό από ότι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θεωρούμε ότι στο σύνολό τους σχεδόν οι διαιτητές, έκαναν το καλύτερο δυνατόν, υπάρχουν δε πολλά περιθώρια να έχουμε καλύτερη διαιτησία με την επιστροφή μαθημάτων κλπ στον Σύνδεσμο. Μια χρονιά πολύ ήσυχη γενικά, χωρίς επεισόδια και σεβασμό από όλους στο ποδόσφαιρο και στον αντίπαλο.
 
Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ
 
Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας με τη λήξη των πρωταθλημάτων (εκκρεμεί το παιχνίδι μπαράζ ανόδου στην Α κατηγορία ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΣ ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ)
 Θέλει να συγχαρεί:
1.       Το σωματείο μας ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας και του ευχόμαστε να κερδίσει την άνοδο του στην Γ Εθνική κατηγορία μέσω της διαδικασίας των μπαράζ που ακολουθούν. Εμείς είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί.
2.       Τα σωματεία ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ και ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ για την άνοδο τους στην Α κατηγορία, ως πρωταθλητές στον Βόρειο και Νότιο όμιλο αντίστοιχα.
3.       Τα σωματεία μας που συμμετέχουν στην Γ Εθνική κατηγορία ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ που κέρδισαν την παραμονή τους στην δύσκολη από όλες τις απόψεις κατηγορία μια εβδομάδα πριν την λήξη της κανονικής αγωνιστικής περιόδου.
4.       Όλους τους παράγοντες των σωματείων μας, τους προπονητές , τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές, τους γιατρούς και τους παρατηρητές των αγώνων, καθώς επίσης και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Υπήρξαν προφανώς αστοχίες και παραλείψεις, τις οποίες είμαστε διατεθειμένοι να διορθώσουμε μέσα από διάλογο με τα σωματεία μας, και να καλύψουμε τα όποια κενά στις νέες προκηρύξεις των πρωταθλημάτων μας.
Το ποδόσφαιρο σαν κοινωνικό γεγονός ενώνει!! Και το απέδειξε στο τοπικό μας πρωτάθλημα με την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδά .
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια