Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φινάλε με 5 ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Α΄ΕΠΣΚ

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
21 Απριλίου 2023 / 17:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ με την διεξαγωγή πέντε αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής αφού ήδη δυο έγιναν την Μ Τετάρτη ΠΑΟ Σφακιανάκης - Αναγ. Περιβολίου 3-0 και Κεραυνός Αγ. Νικολάου – ΟΦΑΜ 1-2.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΚ με την διεξαγωγή πέντε αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής αφού ήδη δυο έγιναν την Μ Τετάρτη ΠΑΟ Σφακιανάκης - Αναγ. Περιβολίου 3-0 και Κεραυνός Αγ. Νικολάου – ΟΦΑΜ 1-2. Μάλιστα έγινε και την Πέμπτη 20/4 το εξ αναβολής ματς ΑΟ Παξοί-Αχιλλέας Νυμφών 4-1 και δεν υπάρχει εκκρεμότητα πλέον.
Η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα έχει ξεκαθαρίσει, ότι αποτελέσματα και να έλθουν οι θέλεις που έχουν σημασία δεν αλλάζουν. Ο Θιναλιακός έχει κερδίσει τον τίτλο και ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, ενώ Ολυμπιάδα, Κάβος και Οδυσσέας Αυλιωτών υποβιβάζονται , εκτός αν μείνουν και οι δυο ομάδες μας (Αστέρας, ΑΕ Λευκίμμης) στην Γ΄ Εθνική και ανέβει ο Θιναλιακός, οπότε δεν θα υποβιβαστεί η Ολυμπιάδα. Υπάρχει και το ακραίο σενάριο που μαθηματικά το βλέπουμε, αν υποβιβαστούν Αστέρας, ΑΕΛ και δεν ανέβει ο Θιναλιακός θα υποβιβαστεί και ο ΠΑΟ Κορακιάνας ή ο Αχιλλέας σε περίπτωση ισοβαθμίας (ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στην ισοβαθμία), απίθανο σενάριο, αλλά πρέπει να το αναφέρουμε.
Αν αλλάξει κάτι θα είναι η 2η θέση (χωρίς ουσιαστική σημασία) εφ΄ όσον ο Όλυμπος κερδίσει στους Παξούς είναι καλύτερος στην ισοβαθμία με τον ΟΦΑΜ και στην 11η αν νικήσει ο ΠΑΟΚ και χάσει ο Αχιλλέας Νυμφών.
Πρόγραμμα (26η αγων.)
Σάββατο 22 Απριλίου ώρα 16:00
Οδυσσέας - ΑΟ Κάβος
Ολυμπιάδα– Θιναλιακός
Κυριακή 23 Απριλίου ώρα 16:00
13:00 ΑΟ Παξοί - Όλυμπος
Αχιλλέας Νυμφών - ΑΟ Κέρκυρα
ΠΑΟ Κορακιάνας - Κρόνος
 
Βαθμολογία
Θιναλιακός                        61
………………………………………..
ΟΦΑΜ                                  50
Αναγ. Περιβολίου           47
Όλυμπος                              47
ΑΟ Παξοί                             43
ΑΟ Κέρκυρα                      37
Κρόνος Αργυράδων       35
ΠΑΟ Σφακιανάκης          31
Κερ. Αγ. Νικολάου          30
Αχιλλέας                              30
………………………………………..
ΠΑΟ Κορακιάνας             27
………………………………………..
Ολυμπιάδα                        22
ΑΟ Κάβος                            19
Οδυσσέας                           13
*Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια