Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΟ: Ίδια μέρα και ώρα οι 25η και 26η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
12 Απριλίου 2023 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάνουμε στη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έμειναν μόλις δυο αγωνιστικές και το ενδιαφέρον στους πέντε Ομίλους είναι πολύ μεγάλο, σε κορυφή και στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φτάνουμε στη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έμειναν μόλις δυο αγωνιστικές και το ενδιαφέρον στους πέντε Ομίλους είναι πολύ μεγάλο, σε κορυφή και στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό. Από τους πέντε Ομίλου μόνο στον 2ο η Κοζάνη έχει πάρει τον τίτλο, ενώ στους άλλους μαθηματικά τίτλο διεκδικούν αρκετές ομάδες. Εκεί όμως που γίνεται χαμός είναι οι θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό (10η και κάτω σε κάθε Όμιλο), αλλά και η 9η θέση που από τους πέντε Ομίλους η χειρότερη ομάδα που καταλαμβάνει την 9η θέση υποβιβάζεται.
Ο Αστέρας Πετριτή και η ΑΕ Λευκίμμης είναι ομάδες που μαθηματικά μπορεί να βρεθούν σε αυτή τη θέση. Ενδιαφέρον μεγάλο για τις ομάδες του νησιού μας που άσχετα με το αποτέλεσμα που έφεραν την 24η αγωνιστική (12/4/2023) υπολογίζουν ότι όλα θα κριθούν και γι αυτές ανάλογα με τα αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγώνων.
Επειδή είμαστε Ελλάδα και λίγο πολύ όλοι φοβόμαστε για το τι μπορεί να γίνει σε αυτούς τους αγώνες, η ΕΠΟ γνωρίζοντας και αυτή ότι το πιο δίκαιο είναι όλοι οι αγώνες να γίνουν ίδια μέρα και να ξεκινήσουν ίδια ώρα και στους πέντε Ομίλους, το αποφάσισε και ενημέρωσε τα σωματεία γι αυτό. Έτσι λοιπόν η 25η και 26η αγωνιστική που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν 23 και 30 Απρίλη αντίστοιχα και θα ξεκινήσουν όλοι στις 16:00. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια