Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρία παιγνίδια την Κυριακή, «καίνε» για την παραμονή

ΕΠΣΚ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
31 Μαρτίου 2023 / 17:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είμαστε μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί στις ομάδες που δίνουν την μάχη να αποφύγουν τον υποβιβασμό, με ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΟ Κάβο και Ολυμπιάδα Καρουσάδων να είναι υποψήφιες, άλλη με λιγότερες πιθανότητες, άλλη με πιο πολλές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είμαστε μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον έχει μεταφερθεί στις ομάδες που δίνουν την μάχη να αποφύγουν τον υποβιβασμό, με ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΟ Κάβο και Ολυμπιάδα Καρουσάδων να είναι υποψήφιες, άλλη με λιγότερες πιθανότητες, άλλη με πιο πολλές. Τα αποτελέσματα από τα ματς αυτών των ομάδων της Κυριακής μπορεί να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Με βάση την προκήρυξη πέφτουν τρεις ομάδες, εκτός και αν δεν έχουμε υποβιβασμό από την Γ΄ Εθνική (ΑΕΛ, Αστέρας) και ο πρωταθλητής (Θιναλιακός) ανέβει στην Γ΄ Εθνική, οπότε πέφτουν δυο ομάδες. Με βάση τα παραπάνω, σε δεινή θέση είναι η Ολυμπιάδα η οποία αν δεν κερδίσει τον ΠΑΟ Σφακιανάκη πέφτει οριστικά, αν υποβιβαστούν 3 ομάδες, σε αντίθετη περίπτωση (υποβιβασμός 2) θα κριθούν όλα ίσως στο ματς Κάβος-Ολυμπιάδα την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Όπως και να έχει οι ομάδες που κινδυνεύουν θέλουν πάση θυσία νίκη στα παιγνίδια της Κυριακής, για να αυξήσουν τις ελπίδες τους και στην πορεία, ανάλογα με τις προϋποθέσεις που θα δημιουργηθούν θα κάνουν ταμείο.
Στα άλλα ματς το ενδιαφέρον είναι καθαρά αγωνιστικό και όχι βαθμολογικό, ένα καλύτερο ίσως πλασάρισμα αλλά ως εκεί. Απλά να σημειώσουμε ότι λόγω μη αδειοδότητησης του ΕΑΚΚ ο αγώνας ΑΟ Κέρκυρα-Κάβος θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.
 
Πρόγραμμα (24η αγωνιστική)
Σάββατο 1/4/2023 ώρα 16:00
Κεραυνός Αγ. Νικολάου – Κρόνος
Κυριακη 2/4/2023 ώρα 16:00
ΑΟ Κέρκυρα – ΑΟ Κάβος
Αχιλλέας Νυμφών – Όλυμπος
Θιναλιακός – ΟΦΑΜ
Ολυμπιάδα – ΠΑΟ Σφακιανάκης
Οδυσσέας– Αναγέννηση Περιβολίου
13:00 ΑΟ Παξοί – ΠΑΟ Κορακιάνας
 
Βαθμολογία
Θιναλιακός                        58
………………………………………..
Αναγ. Περιβολίου           47
Όλυμπος                              43
ΟΦΑΜ                                  41
Κρόνος Αργυράδων       35
ΑΟ Κέρκυρα                      34
ΑΟ Παξοί*                          34
Αχιλλέας                              33
ΠΑΟ Σφακιανάκης*       28
Κερ. Αγ. Νικολάου          26
ΠΑΟ Κορακιάνας             24
………………………………………..
ΑΟ Κάβος                            19
Ολυμπιάδα                        16
Οδυσσέας                           07
*Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς
**Ένα ματς λιγότερο έχουν Αχιλλέας και ΑΟ Παξών.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια